natjecanja iz engleskog su lagana
najbolje mi dok govore o answers sheet pa se svi smiju pa krivo rijese test jer nisu pisali u to xD
tscatiky wrote:Hvala Zo. Sviđa mi se tvoj avatar.
Mirtachuy ¤ wrote:da...to je smrtni grijeh...isto kao i mrziti seherezadu jer je ozenjena za onura...(o.O xD)
dalo bi se tu rapsravljati o smrtnim grijesima...ali mislim dakle...imajmo postovanja...ljudi to rade vec 47 godina...nisu oni od jucer
ugl. ja prvo misla ic na natjecanje iz biologije..al mi se nije dalo...al moja anteica mi se danas osramotila generalno...
povijest:
profesor (vjerojatno velsanin...):koja postoje imena za Veliku Britaniju?
razred:blah,blah,blah
ja (velim frendici ani):rekla bih al necu...xD...*smijeh*
antea:SKOTSKA!!!!!! *zadere se iz petnih zila i kapilara i poskoci na stolici*
cijeli razred prasne u smijeh...ali pogled-o.O
profesor:koji je redni broj...sad cu joj upisat jedan
antea:ja sam 10....i volim skotsku...
profesor:*upisuje jedan*
antea:*place*
ana & ja:ahahahahahahahahaha...*placemo od smijeha*
nakraju joj je razrednik izbriso tu jedinicu...al je jakoooo namucila jabuku za vrijeme uzine nakon tog sata...
ah...idem piti colu i rp-ati...:3...oh da i kako sam mogla zaboraviti-kako mi je zao sto su ubili kraljicu Katarinu!! al brijem da je ipak bio tumor...hmm...
edit:Tudori su zakonn!!
Mirtachuy ¤ wrote:al ovo je trebalo vidjet...cura se rasplakala,a derala se skotska...mislim ko da se Nika dere:Anne Boleyn!!!!...xD
i ne znam sta Svemir ima protiv mojeg sastavka...jedva sam ga danas curama procitala...
inace,sta ti radis?
Mirtachuy ¤ wrote:tako i moje frendice idu dodatno profi iz hrvatskog...xD..ja?
ma ja rp-am sa bosancem...i slusam Tosu...ne znam zasto..iako nisam neki veliki fan...al eto...bas mi pase sad...ne znam kako sam s Depeche Modea presla na Tosu...al dobro...xD..oboje je super...
Mirtachuy ¤ wrote:zamisljaj ju sa sombrerom na glavi i u papucama zecicima dok se dere na tebe...tako ja svoju...skoro sam pukla usred nastave od smijeha...ova se dere na mene jer sam nes fulala,a ja ju vec vidim u sombreru...ahahahahah...
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests