Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Vilkenka » Fri Nov 06, 2020 11:21 am
niveiru wrote:Vilkenka wrote:Mam takie pytanie, czy ktoś wie z którego pudełka się wzięły te psiaki?

Zostały mi ostatnie 4 tokeny to wolałabym ich nie marnować na złe pudełko XD
Trzecie od góry pudełko

Dziękuję! ;w;
Akurat trafił się jeden, którego mi brakowało i jedna powtórka.. jeszcze tylko 9 zwierzaków i koniec xd
W.I.P
-

Vilkenka
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Gochna » Mon Nov 16, 2020 5:34 am
Czy ktoś jeszcze odstał wiadomość o pousuwaniu odnośników ze swoich profilów i podpisów? .3.
Dostałam dzisiaj wiadomość o usunięcie odnośnika do mojego da, który to link posiadam chyba odkąd mam tutaj konto, bo "tam so moje urodziny łolaboga" a to osobista informacja, nikt wiedzieć nie może!
Oraz załącznik do nowego tematu sprzed 2 miesięcy, że wszystkie linki zewnętrzne do profili, które posiadają cokolwiek o was, są teraz zabronione.
Czyli już mogę powiedzieć, Fin, że będziesz musiała kasować odnośnik do tt i fr, bo i Ciebie dopadną.
by amazing Kumi. <3
-

Gochna
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Vilkenka » Mon Nov 16, 2020 11:15 pm
Gochna wrote:Czy ktoś jeszcze odstał wiadomość o pousuwaniu odnośników ze swoich profilów i podpisów? .3.
Dostałam dzisiaj wiadomość o usunięcie odnośnika do mojego da, który to link posiadam chyba odkąd mam tutaj konto, bo "tam so moje urodziny łolaboga" a to osobista informacja, nikt wiedzieć nie może!
Oraz załącznik do nowego tematu sprzed 2 miesięcy, że wszystkie linki zewnętrzne do profili, które posiadają cokolwiek o was, są teraz zabronione.
Czyli już mogę powiedzieć, Fin, że będziesz musiała kasować odnośnik do tt i fr, bo i Ciebie dopadną.
No to nieźle zaszaleli. Przy czym technicznie rzecz biorąc te wiadomości nie są na ich stronie... Więc... 🤔 Zaczynają niszczyć sami siebie w pewnym sensie 😂 Nie dość, że ta gra ledwo żyje to jeszcze zablokują dostęp innych stron.. dużo ludzi przecież przychodzi tutaj głównie po to, żeby sprzedawać fanarty albo wymieniać się za kryształy z FRa.. chcę zobaczyć ilu ludzi odejdzie z tej gry w najbliższym czasie.
W.I.P
-

Vilkenka
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Vilkenka » Tue Nov 17, 2020 5:23 am
Niektórzy takie rzeczy podają i im to po prostu nie przeszkadza. Do mnie też już pisała znajoma stąd, że przyczepili się o nią o FR, mimo, że w punkcie regulaminu jest tylko i wyłącznie o tym, że nie można mieć pełnej daty, a ona miała tylko dzień i miesiąc (dlatego mój link też już zniknął). Sami sobie przeczą.
W.I.P
-

Vilkenka
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me