Nie ma problemu! Za to ja chyba ja tracę nadzieję na złapanie czaszkowego pieska. Co już kogoś znajdę, co ma, a dodatkowo jeszcze mieli tego banner psa na liście co ja go mam, więc wymieniałam 1:1 i jeszcze coś dokładałam, to było odrzucane.
EDIT: Ok, ludziom się poprzewracało na punkcie tego psa, już nawet wprost za niego przepłaciłam 6 uncommonami z 2011 i 2010 i to jeszcze z WL tej osoby, a oddały komu innemu
Ja z kolei moje resztki wymieniam na papugi, zwłaszcza te czarno złote, coby mieć na handel też XD Also jak na upartego, ostatni dzień, a ja w ciągu 2h złapałam 2 banner psy. Tyle chociaż, że własne bannery skompletowałam XD
Co do bannerkowych psów, to mam wrażenie, ze był kiedyś podobny chmurkowy? Jakoś dawno temu?
No i Nikooo, dopiero po koncie z FR w sygnie cię poznałam bo ta zmiana nicku na Vilkę mnie zbiła z tropu xD wysłałam ci trejda jak byś chciała :p
Nikt się mnie nie spodziewał, niczym Hiszpańskiej Inkwizycji XD Uznałam, że czas zmienić nick Rzadko tu bywam tak samo jak na FR, szczególnie ostatnio jakoś przez uczelnię kompletnie nie mam czasu i sił na takie rzeczy Dziękuję za pomoc Finek <3