Wylęgarnia miętko galopującego zła [Polski Chat v. 8]

Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文

Re: Wylęgarnia miętko galopującego zła [Polski Chat v. 8]

Postby Equilibriumm » Tue Apr 07, 2020 2:28 am

Hejka! Dopiero po jakimś czasie ogarnęłam że tu jest polski czat XD
Ale no więc... jak u mnie podczas pandemii? więc nie można wychodzić niż 200m od domu (jedynie mogę podejść do pobliskiego paczkomatu, bo musiałam zamówić z mamą karmę dla papugi), w sklepach trzeba mieć rękawiczki i maseczki, od czasu do czasu jeżdżą wozy strażackie mówiące by zostać w domu tak gdzieś ok. 20:00 z tego co pamiętam

Jak się czuję? no dość słabo że teraz muszę zostać w domu większość czasu, szczególnie gdy jest ładna pogoda na dworze i nie mogę wyjść nigdzie więcej niż na balkon :')
Image
Image

Image

I might change it one day ♥
Equilibriumm

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby admavii » Tue Apr 14, 2020 3:55 pm

Cześć wszystkim! :) To mój pierwszy komentarz, wiec przepraszam jeśli moje pytanie się powtórzy, ale zwyczajnie nie wiem, czy się już takie pojawiło.
Jak tu trafiliście? W jaki sposób zaczęła się wasza przygoda z cs?
I’m glad you’re still here

ImageImage
admavii

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Klain » Thu Apr 16, 2020 2:08 am

admavii wrote:Cześć wszystkim! :) To mój pierwszy komentarz, wiec przepraszam jeśli moje pytanie się powtórzy, ale zwyczajnie nie wiem, czy się już takie pojawiło.

kuzynki mi prawi 10 lat temu pokazali tą strone
no a teraz nadal tu jestem (:
Klain

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Fin-chan » Thu Apr 16, 2020 3:39 am

8 lat na CS! To wydaje się nieprawdopodobne, tak szybko minęło ;a;
Jak trafiłam tutaj? ZUPEŁNIE NIE PAMIĘTAM! To było jeszcze wtedy gdy nie miałam własnego laptopa i chodziłam do chrzestnego korzystać z internetu. Wtedy właśnie założyłam tu konto ale nie wiedziałam że można adoptować więcej niż 1 zwierzaka xDD

Odebrałam dzisiaj paczkę z kiosku, z budziko-radiem. Teraz mogę się wszystkim chwalić że mam Hyundaia w domu xDD
KWIIK
I byłam w sklepie, kupić jak najwięcej wafelków i Danio by przez dłuższy czas nie wychodzić. Moje okulary i maseczka się nie lubią: albo zaparowują oksy albo maska spada :C

BTW.
chce ktoś wymienić się powtórkami zwierzów? brakuje mi pieska, paru królisiów itp.
Fin-chan

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Vilkenka » Thu Apr 16, 2020 7:45 am

admavii wrote:Cześć wszystkim! :) To mój pierwszy komentarz, wiec przepraszam jeśli moje pytanie się powtórzy, ale zwyczajnie nie wiem, czy się już takie pojawiło.

To już 9 lat XD Kiedy to zleciało nie pamiętam, ale co jakiś czas pojawiam się i znikam jak pingwin na pasach XD Tak samo jak już napisała Fin-chan... ja też nie wiedziałam że można adoptować więcej niż 1 zwierzaka, a szkoda moja kolekcja zwierzaków z 2011 na pewno byłaby większa xD
Jak tu trafiłam.. szczerze powiedziawszy nie pamiętam.. wydaje mi się, że zobaczyłam banner na jakiejś innej stronie? Albo u kogoś kto miał wklejony kod jednego ze zwierzaków... 9 lat to zdecydowanie zbyt dużo, żeby cokolwiek jeszcze pamiętać, a że byłam jeszcze młoda i głupia, a mój angielski ograniczał się do "Hello my name is..." to wyszło jak wyszło hahaha XD
Za to dzięki Wylęgarni i Flight Rising poznałam przyjaciółkę z którą wciąż się widuję i utrzymujemy kontakt od 7 lat <3

Za to pamiętam, który mój zwierzak był moim pierwszym! O zwykły monthly adopt:
Image
Image

W.I.P
Vilkenka

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Fin-chan » Thu Apr 16, 2020 8:39 pm

Mój pierwszy był ten o!
Image
Oprócz niego adoptowałam tylko B-wolfa, drugiego psa i konia xDD O jak teraz żałuję!
Wiele moich zwierzaków z lat wcześniejszych dostałam w prezencie od was, albo z trejdów, albo z Schroniska.
Fin-chan

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Gochna » Fri Apr 17, 2020 6:31 pm

U mnie 8 lat praktycznie. Jak się tu znalazłam? Nie pamiętam, chyba widziałam gdzieś na innym forum jak ktoś miał w bannerze pieseła z csa to kliknęłam.

Pierwszego mojego zwierzaka nie pamiętam, i raczej najprawdopodobniej nawet nie mam.
Za to sporo zwierzaków mi się kojarzy, że "O, tego pamiętam, on całkiem niedawno wyszedł. *patrzy na datę* 2013. ...oh." XD

Fin-chan wrote:
Odebrałam dzisiaj paczkę z kiosku, z budziko-radiem. Teraz mogę się wszystkim chwalić że mam Hyundaia w domu xDD

To tak jak ja się mogę chwalić, że się wożę TOYOTĄ w pracy, a tak na prawdę robię na produkcji, i to taki mały wózeczek do przewożenia palet, no ale Toyota na nim jest XD

A co do zwierzaków Fin, to zobacz u mnie albo tu na miesięcznych wymianach, albo w ciągle rosnących. Tę drugą grupę mam zamknięta, ale jak czegoś nie masz, to mów XD
Gochna

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Fin-chan » Fri Jul 24, 2020 5:11 am

<odkopuje Wylęgarnię>

Jak wam minęły koronalia?
No i~ Event letni się zbliża...

<odpełza do krainy musicali i japońskich figurek>

Fin-chan

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Vilkenka » Sat Jul 25, 2020 12:51 am

Ja mi minęła epidemia... Na praktykach i wyrabianiu 300% normy na uczelni, bo przecież jak siedzimy w domach to możemy zrobić X3 razy więcej xD

A o evencie pewnie znowu zapomnę XD
Image

W.I.P
Vilkenka

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby yumekaczorek » Sun Jul 26, 2020 3:56 am

Epidemia w sumie nie minęła, tak nam ciągle trwa *westchnięcie*
No cóż, pracowałam zdalnie cały czas i przyznam że mi się podobało - mogłam trochę dłużej pospać, nie marnowałam czasu na dojazdy XD

No i z innych wieści powiększy mi się domostwo o nowego członka - zostałam kocią mamą XD
Image

ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ
yumekaczorek

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me