Wylęgarnia miętko galopującego zła [Polski Chat v. 8]

Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文

Re: Wylęgarnia miętko galopującego zła [Polski Chat v. 8]

Postby Hiame » Sat Mar 14, 2020 10:18 pm

Ja siedzę w domu od tygodnia, wyszłam tylko do apteki i po zakupy. W moim województwie jeszcze nie ma, ale jestem w grupie ryzyka a nie śpieszy mi się na tamten świat
Image
Hiame

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Roth » Sat Mar 14, 2020 11:01 pm

deleted
Last edited by Roth on Mon Dec 06, 2021 5:19 am, edited 1 time in total.
Roth

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Hiame » Sun Mar 15, 2020 12:43 am

My zrobiliśmy tylko nieco większe zakupy, ze względu na to o czym mówisz. Najbardziej się martwię że mi karmy dla kota zabraknie, niby mam zapas na miesiąc ale ponoć fabryki w Niemczech stoją. Zamówiłam zapas na kolejny miesiąc, ale nie wiem czy dojdzie jak już stan zagrożenia wprowadzą. Przyjdzie mi polować na mięso albo hardo przepłacać w zoologu :/
Image
Hiame

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Hiame » Wed Mar 18, 2020 6:09 am

Pierwszy raz zostałam zablokowana na cs przez randoma, wooo~!
Odrzuciłam wymianę pisząc że przepraszam, ale ten kiddo jest dla mnie warty więcej niż kilka zwierzaków do hoardu i pominiętych miesięcznych. Wysłał mi po chwili sugestię z kilkoma cennymi zwierzakami pisząc że "prezent". Odesłałam z "Oh? Really?" bo nikt normalny nie wysyła prezentu sugestią. To mi ją odrzucił z 'No, "kiddo"' i zablkował xD
Japierdziele albo czytać nie umie i uderzyłam w czuły punkt tym dzieciakiem, albo naprawdę trafiłam na kogoś nie umiejącego przyjąć "nie". Co by było dziwne na tej stronie. Swoją drogą za pps walentynkowego konika '12 chciał mi dać garść mało cennych zwierzaków z wishlisty i jednego storka. Dziękuję, postoję...
Image
Hiame

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Vilkenka » Thu Mar 19, 2020 1:00 am

Hiame wrote:Pierwszy raz zostałam zablokowana na cs przez randoma, wooo~!
Odrzuciłam wymianę pisząc że przepraszam, ale ten kiddo jest dla mnie warty więcej niż kilka zwierzaków do hoardu i pominiętych miesięcznych. Wysłał mi po chwili sugestię z kilkoma cennymi zwierzakami pisząc że "prezent". Odesłałam z "Oh? Really?" bo nikt normalny nie wysyła prezentu sugestią. To mi ją odrzucił z 'No, "kiddo"' i zablkował xD
Japierdziele albo czytać nie umie i uderzyłam w czuły punkt tym dzieciakiem, albo naprawdę trafiłam na kogoś nie umiejącego przyjąć "nie". Co by było dziwne na tej stronie. Swoją drogą za pps walentynkowego konika '12 chciał mi dać garść mało cennych zwierzaków z wishlisty i jednego storka. Dziękuję, postoję...

A to jest chyba normalne od pewnego czasu. Też ostatnio zostałam zablokowana, bo napisałam, że nie wymieniam się itemkami, które mam tylko po jednej sztuce i mam to w zasadach jako punkt drugi... a szczerze powiedziawszy one naprawdę długie nie są XD Ludzie chyba nie potrafią zrozumieć niektórych rzeczy :roll:
Image

W.I.P
Vilkenka

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Roth » Fri Mar 20, 2020 11:09 pm

deleted
Last edited by Roth on Mon Dec 06, 2021 5:19 am, edited 1 time in total.
Roth

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Hiame » Fri Mar 20, 2020 11:40 pm

Dzień nawet nie wiem który kwarantanny: zwierzaki zachwycone że siedzę w domu, ja za to mam dość ojca
Niedługo powinno być lepiej, bo siostrze home office przyznają od poniedziałku. Mama niestety ciągle jeździ do pracy, na szczęście klientów im zamknęli, tylko internetówkę robi.
Do mnie żadne paczki nie przychodzą, nudzę się na tyle że pierwszy raz spróbowałam się z adoptami na da, i zaczęłam ogarniać profile moich postaci (mam ich około 400)

A, i gratuluję żabek :D
Image
Hiame

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Fin-chan » Sat Mar 21, 2020 2:09 am

A ja siedzę w domku, miałam się wyprowadzać od zeszłego piątku na własne mieszkanko bo w końcu dostałam po 10 latach czekania... a przyszedł wirus i kupa z tego :thumbdown:
Spakowałam tylko książki <dwa kartony> i wyprałam pluszaki <jeden karton>
Zostało jeszcze z 500 mang i 50 figurek xDD

Ale mieszkanko miodzio: duży pokój, łazienka z prysznicem i kibelek, kuchnia też jest, z płytą indukcyjną. To, że to trzecie piętro to pikuś. Widok z okna mam genialny bo praktycznie tylko drzewko, kawał pola i w oddali budynki na ulicy gdzie mieszka mój chrzestny.
Sam budynek jest nowiutki, świeżo postawiony, biało-pomarańczowa kolorystyka.

Wejście jest przez klatkę a korytarze są nieosłonięte <podobno by się element menelowaty nie złaził xD>
Przypomina tym trochę domki w Japonii więc dla mnie miodzio ^^
Lewa strona bloku, prawa wygląda tak samo za tą klatką. Moje to 4 drzwi na górze; jak się w końcu wprowadzę to zrobię wirtualną parapetówę dla was xD
Image
Fin-chan

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Gochna » Fri Mar 27, 2020 8:08 pm

Finu, pozazdrościć i pogratulować, też bym chciała wyjść w końcu na swoje, ale póki co nawet się nie zapowiada.
A tak poza tym, dostałam takiego trade offer, serio.
trades/viewtrade.php?id=86645264&userid=383586&signature=Cp96BvB-3BM4KZFaLw-Vsw

Jakby to była kompletnie nowa osoba, to bym zrozumiała.
Gochna

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Hiame » Sat Mar 28, 2020 7:45 am

Nie zdziwiłabym się gdyby ona tak serio, sporo osób uważa że huurrrr C$ to za normalne pieniądze więc klękajcie narody i dajcie mi vr za 10...

Gratulacje Finu, blok wygląda ślicznie. Powodzenia, mam nadzieję że się tam szybko zadomowisz i będziesz dobrze czuła :)
Image
Hiame

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me