Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Pirit » Tue Mar 08, 2011 3:53 am
Czasami czuje wewnętrzną potrzebę zobaczenia Pirit wykonaną w stylu innych, ale od czego jest dA i punktowe comissiony? XD *Czeka na jeden zaje.isty rysunek w wykonaniu jej znajomej* Mruk. *Pożera cukierki*

Don't try to approach me. I bite.
-

Pirit
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Pirit » Tue Mar 08, 2011 4:24 am
Bo dodałam jest kilka bajerków, bo mi pysk nie wychodził xD I jest bez konturów i bez szczegółowych ciebie - bawiłam się stylem xD
A co to za typek? XD *Miała podobne ataki jak Sabaton był w Rzeszowie, a ona nie mogła jechać, pomimo że ma blisko*

Don't try to approach me. I bite.
-

Pirit
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Nostalgia » Tue Mar 08, 2011 4:40 am
Pirit wrote:A co to za typek? XD *Miała podobne ataki jak Sabaton był w Rzeszowie, a ona nie mogła jechać, pomimo że ma blisko*
o_o Ty nie wiesz, kto to James Blunt? To tylko jeden z najlepszych piosenkarzy pop-cośtam z Anglii. xD I ja właśnie mogę jechać. Prawdopodobnie też to zrobię.
[spam]Właśnie zauważyłam, że James Blunt ma takie same inicjały jak Justinka Bimberówna. DX Teraz, jak będę chciała go skrócić, to wszyscy będą myśleli, że mówię o Justince![/spam]
-
Nostalgia
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me