Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Featherwolf. » Fri Oct 24, 2014 2:16 am
Megatron wrote:Featherwolf. wrote:Megatron wrote:v halloween diskuzi to maj nadepsaný jenom do 10 dne

takže to asi brzo končí xD
jinak btw.

mám konečně n_n xD z 107 banneru sem dostala 3 banner ppsy dohromady

ne, to by byla blbost, je to až do halloweenu;)
viewtopic.php?f=20&t=2489384 - event věci budou jenom 10 dni (už máš sedmý

) a dost silně pochybuju že někdo bude mít šanci po další 2 týdny dostat něco z bannerů když max můžeš kliknout na 200 (v linku na topic je i counter)
Víš, někteří lidé nemají čas na to, celý den klikat;) A to, že je tam jen 10 dní nic neznamená, předevčírem tam bylo 8.
[Fed up with society’s definition of how life should be played out.]
-

Featherwolf.
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by gotham » Fri Oct 24, 2014 5:29 am
Featherwolf. wrote:Víš, někteří lidé nemají čas na to, celý den klikat;) A to, že je tam jen 10 dní nic neznamená, předevčírem tam bylo 8.
nechci bejt nějak hnusná, ale pokud si myslíš že já tu sedím celý den a klikám, tak to bych asi půlku dne těžko byla ve škole, těžko pak mimo domov a školu a pak bych doma si těžko spala. Taky sem si všimla že prostě neumíš vzít v potaz že někdo má jinej názor i když může bejt třeba správnej.
-

gotham
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Featherwolf. » Fri Oct 24, 2014 5:43 am
Megatron wrote:Featherwolf. wrote:Víš, někteří lidé nemají čas na to, celý den klikat;) A to, že je tam jen 10 dní nic neznamená, předevčírem tam bylo 8.
nechci bejt nějak hnusná, ale pokud si myslíš že já tu sedím celý den a klikám, tak to bych asi půlku dne těžko byla ve škole, těžko pak mimo domov a školu a pak bych doma si těžko spala. Taky sem si všimla že prostě neumíš vzít v potaz že někdo má jinej názor i když může bejt třeba správnej.
ne, jen se nebojím nesouhlasit^^ ten event bude trvat ještě asi týden, co jsem se tak ptala na oficiálním fóru. A neřekla jsem, že je to tvůj případ, ale ty jsi to podala tak, že automaticky je zbytečné, aby to bylo dýl, protože
beztak by jsme už byli u těch limitů, já třeba nejsem ani v polovině, protože na to fakt nemám čas:D a plno lidí třeba nemá tu možnost to posbírat jen za týden.
Díky za názor a prosím, alespoň gramaticky správně, když už máš se mnou problém. Já jsem přátelská osoba, nemyslela jsem to nijak hnusně, ale nenechám si tady diktovat jaká jsem.
[Fed up with society’s definition of how life should be played out.]
-

Featherwolf.
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me