Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Kio » Sun Aug 22, 2010 7:07 am
Paa... Czekaj. Stop. Ja jestem Kluska? xD Hmmm... a jakie jedzenie mi się z Pirit kojarzy... Dobra, lepiej nie xD Dziwnie to tak xD PIRówka xDD
EDIT:
OMFGWTF O_O
Pirit, pobiłam swój rekor 11 favów! xD Mam już 16 na jednej pracy! xDD I dostałam zamówienie za 30 punktów $_$
-

Kio
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-
by Fou » Sun Aug 22, 2010 8:44 am
Uch... Nie cierpię wesel... Znaczy, nie cierpię tego, że mi się tak na nich nudzi... Moje drugie wesele w życiu i przydarzyło mi się to samo co na poprzednim... Czyli jak z bratem jechaliśmy do domu, pod drzwiami okazuje się, że żadne kluczy od rodziców nie wzięło i trza było wrócić xd
-

Fou
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Nostalgia » Sun Aug 22, 2010 9:02 am
Ja nie rozumiem czemu ludzie, którzy maja poziom 1.9 wchodza na Bassken Lake i atakuja te wielkie fluffy. Przeciez one nawet mnie zabijaja jednym strzalem, a ja mam poziom 4.9! Ludzie sa dziwni...

Ja nietoperzy nienawidze. A u mnie byl wczoraj konik polny w pokoju.
-
Nostalgia
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Fou » Sun Aug 22, 2010 9:03 am
Kio <3 wrote:Dziękuję ^-^
A dowalić ci jeszczE? Kolega chodził po bunkrach z latarką na korbkę xD Przestajesz kręcić=przestaje świecić xD I jeszcze prawie zgubił korbkę jak na ścianę wpadł xD
Buahahahaha xDD
Rosie, nietoperze nie są złe! One są DOBRE! Gdyby nie one, już dawno zostalibyśmy wyssani przez komary! xd
-

Fou
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Kio » Sun Aug 22, 2010 9:08 am
♥Rose♥ wrote:Ja nie rozumiem czemu ludzie, którzy maja poziom 1.9 wchodza na Bassken Lake i atakuja te wielkie fluffy. Przeciez one nawet mnie zabijaja jednym strzalem, a ja mam poziom 4.9! Ludzie sa dziwni...

Ja nietoperzy nienawidze. A u mnie byl wczoraj konik polny w pokoju.
Ja widziałam ludzi na twoim poziomie na Old Aqueduckt, gdzie mnie zabijają predatory pieski preriowe, a jestem na prawie 7.0 xDD
Toperki są $wEeT;**<33
Fou wrote:Kio <3 wrote:Dziękuję ^-^
A dowalić ci jeszczE? Kolega chodził po bunkrach z latarką na korbkę xD Przestajesz kręcić=przestaje świecić xD I jeszcze prawie zgubił korbkę jak na ścianę wpadł xD
Buahahahaha xDD
Rosie, nietoperze nie są złe! One są DOBRE! Gdyby nie one, już dawno zostalibyśmy wyssani przez komary! xd
Popieram! Jeden toperz w ciągu nocy pochłania 2 000 komarków c:
*jest szczęśliwa, bo doszła do 3 grup, dodała do nich swoją pracę i dostała zamówienie za full, konkretniej 30, punktów, ma kilka dodatkowych lam i kilka osób dodało ją do watch* Jaka ja jestem pąpólarna c:
-

Kio
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-
by Nostalgia » Sun Aug 22, 2010 9:30 am
Ja tez tam laze od czasu do czasu. Mam misje od mezczyzny w czarnym garniturze, wiec co pare dni ide tam i zabijam jednego predatora, po czym znowu gine. Naprawde, kiedys zbiore sobie jakas dobra grupe, która bedzie mnie bronic, gdy ja bede biec do krysztalu. Wtedy bede miala spokój, bo po prostu sie bede co chwila odradzac.
-
Nostalgia
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me