Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Nessie » Thu Jun 06, 2013 3:10 am
Hahahaha nemoj sad iznosit prljavi veš.
Aww hvala al sumnjam da ću više rast. D: Ostat ću kepec od 160 cm. Nebitno.
I već sam upisala faks koji je jako fensi šmensi jer je privatni, al košta u pm i nemam pojma dal će moji moć platit pol školovanja.
#yolo #dvediplome #amerikanizacijaftw
Tehnički moram samo proć niže razine obaveznih predmeta, a polagala sam više razine + fiziku jer sam nadobudna. xD
-

Nessie
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Nessie » Thu Jun 06, 2013 6:27 am
Nemoj plakat, nije baš sad tak strašno.
Ono kaj te najviše ubije je stres, nije lako sjedit 3 sata i rješavat matišu/biologiju/kemiju/fiziku/itd, pogotovo kad znaš da ti upis na faks može ovisit o svakom bodu (ak hoćeš na fakseve tipa medicinski ili filozofski, općenito na one koji su jako popularni). Meni nikad nije bio takav pritisak kaj se bodova tiče jer na FER-u uvijek ima mjesta i nemaju tak visoke zahtjeve za upis, a kak sam upala na ovaj američki faks još pred 3 mjeseca, stres je dodatno reduciran.
Al uza sve to i dalje me cijeli proces izmučilo tak da sam svaki put nakon testa prespavala pol dana (a naspavala sam se prethodnu noć). D: Poanta, ako nisi paničar, puno će te manje pogodit cijela strka.
A to kaj su ovi nesposobni to složit i organizirat kak spada nažalost ne pomaže. -.-
-

Nessie
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Plok » Thu Jun 06, 2013 5:31 pm
uci dete drago uci
What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!
You know, in our lives we are not readers but we are writers, the least we could do is change the ending
Dying means to be gone. And what goes, is not your pain, but your existence itself. But in your mind, you think that you’d have a sense of “nothing” after you die. How can you call that “nothing”? In other words, you don't even have an idea of what death is really like.

-

Plok
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me