Frisco wrote:Hej zas to tu vázne... Tak třeba něco na oživení:... Dneska mám narozky!
No skvělý

Frisco wrote:Hej zas to tu vázne... Tak třeba něco na oživení:... Dneska mám narozky!
lufik12 wrote:Frisco wrote:Hej zas to tu vázne... Tak třeba něco na oživení:... Dneska mám narozky!
jé tak to opožděně přeju vše nej
Frisco wrote:lufik12 wrote:Frisco wrote:Hej zas to tu vázne... Tak třeba něco na oživení:... Dneska mám narozky!
jé tak to opožděně přeju vše nej
dik
Hej včera to bylo krutý: Na chovatelně se zapisovala drůbež(já jsem členem chovlatelů, tak jsem byla zapistovat) a jeden chlápek mě furt řikal chlapče, a když mu to brácha vysvětlil, že jsem holka, tak se mě pak zeptal kolik mě je a já prej 12 a on na mě: " To je ti teprv 12?! Tak šikovná?!" ( jo to jo, šikovná v mlácení bráchy, jinak v ostatním ne).
Mě si už hodněkrát někdo spetl s klukem, ale to mě byly 4 roky! Jsem si řikala: to furt vypadám jak kluk? Dyť kluci nenosí takový náušnice a nemaj takový vlasyjo, sice mám vlasy jenom po ramena, ale přece jen! Grr, ale co, mužský pohlaví vidí všude jen sebe
Frisco wrote:To já jsem tmavší blondA chování - stejně jak ty
Akorát už nemlátím kluky, pač jsou u nás už normální
![]()
lufik12 wrote:nic si z toho nedělej ... u mě si lidi občas nesou jistý pohlavím ni teď v mých 17. letechpáč já mám trošku víc klučičích rysů bo rysi či jak seto říká
a hlavně klučičí chování
drzá...ráda nadávám
atd...
ale to sem byla brunet... teď co sem přešla do blond simě nějak přestali plíst
![]()
ale jinak mám i mužskou roli cose vstahu týče... takže mito nějak neva žesi u mě lidi nebili jistý
lufik12 wrote:lepší by byl Mix![]()
![]()
Lexi - smudlinka wrote:lufik12 wrote:lepší by byl Mix![]()
![]()
Můj koktejlku ♥♥♥![]()
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests