Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by KelsieCollie » Fri Jan 31, 2014 12:58 am
Unđeađ wrote:3 dny zpátky jsem chtěla smazat trade co mi poslala COPPA (jenomže já blbec, celá zblblá, zdeptaná ze dne na praxi, sem to zblbla) místo toho abych to smazala sem to omylem dala jako acceptable a ta coppa to příjmula, sem jí psala skrz peta ať mi to vrátí zpátky že sem ji reportla, a ona si mě hodila do ignoru ._. vím byla to moje blbost ale taky mi je mohla vrátit, nakonec mi je dala zpátky Tess
Tak hlavně že máš zvěř zpátky! a ano, COPPA je dost blbá věc, hlavně když jde o podobné omyly .. o.-
My art shop
I log on from my cousin's computer, BoženkaArachnid, from school computer and from sepotka's comp(we are friends!)..
Greetings from Czech Republic! :3
-

KelsieCollie
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by KelsieCollie » Fri Jan 31, 2014 11:01 am
xFirebrand wrote:Žádné překvápko k Čínskému Novému roku?
tož co je toto za bordel
Není čirou náhodou až v Únoru? aspoň na CS to tak bylo o.O nevím teda jestli každý rok ..
My art shop
I log on from my cousin's computer, BoženkaArachnid, from school computer and from sepotka's comp(we are friends!)..
-

KelsieCollie
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Lufi » Fri Jan 31, 2014 11:48 am
Jeeperka wrote:xFirebrand wrote:Žádné překvápko k Čínskému Novému roku?
tož co je toto za bordel
Není čirou náhodou až v Únoru? aspoň na CS to tak bylo o.O nevím teda jestli každý rok ..
Čínský rok tu je už asi 3 roky, ale zatím byl vždy v únoru.
Jinak novinky vycházej vždy až v jednu hodinu ráno (u nás) a to ještě není, tak uvidíme.

-

Lufi
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by KelsieCollie » Sat Feb 01, 2014 6:09 am
Unđeađ wrote:http://www.chickensmoothie.com/trades/viewtrade.php?id=33732588&userid=344872&signature=OrWOM0hYKhYfrUU7peKptg
nemůžu si pomoct O,o ale taky vám tohle příjde nefér? ještě po mě chce ať něco přidám...

jako ... jeho blbost že dal za toho psa X PPS low main list ale to neznamená že já budu overpayovat to fakt ne ._.
Asi zas jedna z těch drzých TRADEk, které také dostávám. Nepřijde ti to nefér, ono to dokonce je nefér. Dva adventíci nejsou hodni VR non-list psíka z roku 2009 o.O
My art shop
-

KelsieCollie
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me