Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Plok » Thu Jan 20, 2011 3:52 am
jednas dc foruma mislim da se zove valentina
e probas parit 2 gen golda na denisovom scrollu?
What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!
You know, in our lives we are not readers but we are writers, the least we could do is change the ending
Dying means to be gone. And what goes, is not your pain, but your existence itself. But in your mind, you think that you’d have a sense of “nothing” after you die. How can you call that “nothing”? In other words, you don't even have an idea of what death is really like.

-

Plok
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Nessie » Thu Jan 20, 2011 8:22 am
Foxanna wrote:Meni su neki drugi puno zgodniji. <33 xDDD
Ali imam dojam da su
zastarjeli.

xD
Upravo si si zaradila vječnog neprijatelja.

Kako to možeš reć, lik je prepreprepreseksi. A dobro, ne gledaš ti Vampire Diaries al da gledaš ne bi to rekla. *.* Nema veze, još bolje, ovak je samo moj (da, zrela sam za Vrapče. Otimam Karlinog imenjaka sa sobom, jadničak neće znat kaj ga je snašlo.). <3
-

Nessie
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by zoey » Thu Jan 20, 2011 9:00 am
tscatiky wrote:Πλοκ wrote:e tina si online?
Kako kad! Sad trenutno jesam. Zna li tko od vas tko je Walle13?

Valentina.Nova je. ;D
Mirtachuy ¤ wrote:e,zo,kad ovo vidis,posalji mi na pp slicicu onog playera sto si imala u podpisu...supp bi mi doslo!![/size]
wat da fak? o cem ti pricas?

Nessie wrote:Foxanna wrote:Meni su neki drugi puno zgodniji. <33 xDDD
Ali imam dojam da su
zastarjeli.

xD
Upravo si si zaradila vječnog neprijatelja.

Kako to možeš reć, lik je prepreprepreseksi. A dobro, ne gledaš ti Vampire Diaries al da gledaš ne bi to rekla. *.* Nema veze, još bolje, ovak je samo moj (da, zrela sam za Vrapče. Otimam Karlinog imenjaka sa sobom, jadničak neće znat kaj ga je snašlo.). <3
Ma ja sam uvijek s tobom. *___*
keksi jee <33 ma seksii kakav keksii *_____*
-

zoey
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Nessie » Thu Jan 20, 2011 11:21 am
Zoey wrote:Nikolina wrote:Nema nikoga..Crknut ću od dosadee.Nemam ništa za radit!D:
Nea nikoga,a ja sam bila tu!

[e]Blago tebi,nemaš ništa za radit!Ja se već ubijam od učenja. >.<
Također. >.< Sutra pišem fiziku, pisala sam matku, i to test od dva školska sata -.-''' ispredavala San Ivanjske noći i još moram pročitat Don Quijotea i slijedeći tjedam pišem tri najgora testa koja sam si mogla poželjet - latinski gramatiku, hrvatski gramatiku i matku geometriju. >.< Pa jbem im sunce, nije dost kaj se nisam odmorila pod praznicima , već me bombardiraju da svih strana. O.o
-

Nessie
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by zoey » Thu Jan 20, 2011 7:09 pm
Nessie wrote:Zoey wrote:Nikolina wrote:Nema nikoga..Crknut ću od dosadee.Nemam ništa za radit!D:
Nea nikoga,a ja sam bila tu!

[e]Blago tebi,nemaš ništa za radit!Ja se već ubijam od učenja. >.<
Također. >.< Sutra pišem fiziku, pisala sam matku, i to test od dva školska sata -.-''' ispredavala San Ivanjske noći i još moram pročitat Don Quijotea i slijedeći tjedam pišem tri najgora testa koja sam si mogla poželjet - latinski gramatiku, hrvatski gramatiku i matku geometriju. >.< Pa jbem im sunce, nije dost kaj se nisam odmorila pod praznicima , već me bombardiraju da svih strana. O.o
mda
al koliko se ja sjećam,ja sam i u 6. imala šta za radit na početku polugodišta

ee kae s cs-om?pet minuta mie govorio da su nekak vi serveri down,a sad normalno radi.

-

zoey
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me