Hrvatska *0*

Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文

Re: Hrvatska *0*

Postby aky-mala » Sat Nov 16, 2024 9:59 pm

Slažem se. Ja bi stavila sve petove koji postoje u to.
I ja imam mali wl, ali jedan sa mog wl mi vrijedi više nego svi randomi koje dobijem. Tako i onako isu svi u trade folder. Problem je što nikad ne dobijem nešto dovoljno vrijedno da trejdam za nešto sa wl.... Kolko puta znam naići na ljude da imaju po 3-4 zebre za trejd, a ja nemam ništa dovoljno vrijedni ds bi opće poslala trade.... Teško mi u srcu. I skuzila sam da ako imaš para (cs) da očito možeš imat šta got hoćeš..... Ljudi došli prije 3-4 godine, imaju više list petova za trejd nego ja imam u cjeloj kolekciji..... Naravno, imaju i cs-a na bacanje.... Ljubomorna sam
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Sun Nov 17, 2024 12:39 am

o da to s parama mi je kriminalno, još da actually služe nećem, ne bi riječ rekla... store je užasno dry po pitanju toga i iskreno uopće nemam neku potrebu za imanjem novca, taman i da potrošim stvarne novce i kupim C$ imala bi ga samo da od druge osobe kupim nekog peta, kaj mi je nivo kupovanja NFT-a koje je svako mogo skrinšotat i posjedovat...
mood: tired listening: Of The Night [Bastille] status: happy easter!
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby aky-mala » Sun Nov 17, 2024 8:54 am

Itemi mi nikad nisu bili previše interesantni, na početku kad su tek krenuli sa njima imala sam želju imat sve teme koji mogu na konje, štakore i pps pse (barem one koji su bili isključivo za njih). Sad kak skoro svi Itemi mogu na skoro sve vrste više mi ni to nije interesantno. Imam par itema na wl koji su još od početka (samo za štakore i konje), a kupujem samo petove koji su ili real life Ili jedna od kategorija koje skupljam. Jedno vrijeme sam ozbiljno razmišljala da kupim određenu količinu csa da uzmem još to šta mi fali i da očistim wl (imam mali ocd, pa ocu skupit to što skupljam :)) - ako moze pola stranice tu, zašto ja nebi mogla kupit tih par koji mi fale..... Još sam u fazi razmišljanja, malo mi puno dat 20e za nis.

Ja sam možda prestara, ali meni nikad nije bio jasan koncept nft. Šta radiš sa tim kad kupiš? Staviš di? Šta možeš sa tim? Koji je smisao toga? Koja je svrha toga?
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby aky-mala » Sun Nov 17, 2024 11:56 am

Best trade ever xD

trades/viewtrade.php?id=115302668&userid=13865&signature=s1MEFq1eclOkHzBulKGJJQ

Morala sam podjelit sa još nekim :3
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby aky-mala » Sun Nov 17, 2024 9:57 pm

Napisala prijedlog za dec 18 u site suggestion, pa možete ici stavit svoj pogled na situaciju :) ja sam loša u pisanju engleskog pa slobodno netko može ići malo bolje razraditi ideju, fala :)

Ps. Za trejd gore, frajer ima još takvih petova koje daje za random količinu, ako vas zanima, javite pa vam dam ime users da pogledate jel ima nešto šta vas interesira :)
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Mon Nov 18, 2024 1:47 am

uhhhhh dost dobar trade, možeš proslijedit ime osobe možda ima nekaj meni zanimljivo 👀

vidim da se sad spominje UR item, uopće ne znam kad su zadnji izašli kak sam to propustila... mislim da je blesavo fokusirat se na to dok klasični UR i 18.12. počinje funkcionirat sve lošije, baš ću checkoutat tvoj post
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby aky-mala » Mon Nov 18, 2024 2:56 am

Imaš inbox
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby *Plutonia* » Thu Nov 21, 2024 4:58 am

Bok ekipa! Moj mali laptopić imao herc od učitavanja trejda, niš mu nije jasno bilo hahahahahah, ali dobar trejd, najsić :)

E budem pogledala temu, ja sam jedino aktivna u giveawayima i onim casual talk event topicima RED JE DA SE UKLJUCIM NAKON 10 GODINA!!
Image
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxYou taught me the courage
xxxof stars before you left
xxxHow light carries on
xxxendlessly, even after death
xxxWith shortness of breath,
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Image
Image
Image
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxyou explained the infinite
xxxHow rare and beautiful
xxxit is to even exist.
xxxSaturn - Sleeping At Last
xxx carrd
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Image
*Plutonia*

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Thu Nov 21, 2024 6:49 am

zakaj cs store nema crni petak je moje iduće pitanje dok skupljam novce za sve svoje black friday izdatke jer sa dvajst i kusur godina i dalje ne znam normalno trošit novce hihi
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby aky-mala » Thu Nov 21, 2024 8:09 am

Mislim da bi onda svi čekali crni petak da kupuju sa stora xD

A za moje pitanje oko 18.... Nisam baš dobila pozitivne odgovore :( ja nezz kako da to objasnim na eng. U mojoj glavi je to super, i nebi baš mogao varat sustav, ali većina njih misli da će svi stavit omgsr i da će svi dobit omgsr, pogotovo ako ti je samo to na wl. Što više različitih petova imaš na wl, to će ti šansa da dobiješ nesto od toga biti veća. To što imaš sun na wl, ne znači da ćeš ga dobit.
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me