Hrvatska *0*

Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文

Re: Hrvatska *0*

Postby aky-mala » Tue Nov 05, 2024 12:25 am

*Plutonia* wrote: Ostalo mi je još par token petova, ali njih sam si obećala skupit sama jer fkt mislim da u tri dana se stigne skupit 15 tokena i još trejdat ako nije točan outcome... A lisicu sam si ipak odlučila trejdat za neku lignjicu iz 2012, nije bed :P

Kolki ti wishlist imaš?!?! O.O
Šta si ti stavila sve šta nemaš na wl? Išla vidjet jel imam kojeg viška da ti pošaljem..... Brate mili... 2000+ wl?!
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby *Plutonia* » Tue Nov 05, 2024 11:22 pm

aky-mala wrote:
*Plutonia* wrote: Ostalo mi je još par token petova, ali njih sam si obećala skupit sama jer fkt mislim da u tri dana se stigne skupit 15 tokena i još trejdat ako nije točan outcome... A lisicu sam si ipak odlučila trejdat za neku lignjicu iz 2012, nije bed :P

Kolki ti wishlist imaš?!?! O.O
Šta si ti stavila sve šta nemaš na wl? Išla vidjet jel imam kojeg viška da ti pošaljem..... Brate mili... 2000+ wl?!

Daaaaaa. Meni je kao cilj skupiti sve od godine joinanja, dakle 2014. s time da mislim da sam 2017-2019 totalno preskočila (ilitiga neaktivna komplet), 2020. mi je manjkava, a ove ostale do danas imam sve. U ove prije 2014. neću ni zadirati lol. Imam par koji su mi kul iz prijašnjih godina, ali to ti je to
Image
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxYou taught me the courage
xxxof stars before you left
xxxHow light carries on
xxxendlessly, even after death
xxxWith shortness of breath,
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Image
Image
Image
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxyou explained the infinite
xxxHow rare and beautiful
xxxit is to even exist.
xxxSaturn - Sleeping At Last
xxx carrd
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Image
*Plutonia*

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby aky-mala » Wed Nov 06, 2024 2:05 pm

Aww, ti si došla 2014 :3
Forget it... Lol nikad nećeš skupit sve petove...
Meni je u početku bila zanimljiva ideja da skupim sve, ali sam jako brzo skuzila da to ni posible.
Ja sam se odlučila za par vrsta i cilj mi je skupit sve od njih.... Kad i ako jednog dana dođem do tog cilja, odabrat ću novu vrstu za skupljanje (bilo šta osim pasa). Čak i da si krenula skupljati od prvog dana postojanja stranice, nemozes skupit sve. Tužna realnost, znam.... Ja sam tu od 2008, neznam dali imam 30% od svih petova... I can help you, but not that (2000+) much :/

Mislim, držim ti fige i nadam se da ćeš uspjet <3
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby aky-mala » Fri Nov 08, 2024 12:07 pm

Ste uspjeli skupit sve? :)
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby *Plutonia* » Fri Nov 08, 2024 6:49 pm

aky-mala wrote:Aww, ti si došla 2014 :3
Forget it... Lol nikad nećeš skupit sve petove...
Meni je u početku bila zanimljiva ideja da skupim sve, ali sam jako brzo skuzila da to ni posible.
Ja sam se odlučila za par vrsta i cilj mi je skupit sve od njih.... Kad i ako jednog dana dođem do tog cilja, odabrat ću novu vrstu za skupljanje (bilo šta osim pasa). Čak i da si krenula skupljati od prvog dana postojanja stranice, nemozes skupit sve. Tužna realnost, znam.... Ja sam tu od 2008, neznam dali imam 30% od svih petova... I can help you, but not that (2000+) much :/

Mislim, držim ti fige i nadam se da ćeš uspjet <3

Znam :( evo meni iskreno vladala euforija skupljanja PPS srna i to mi je čak dokučivo... ovako... A GIRL CAN DREAM (btw hvala na giftovima ekipa, najbolji ste!)

Ja evo jesam. Zadnji banner - plava lisica, trazila dva HL peta koja su mi nedostajala pa nisam morala obitavat dva sata trazeci tokene zbog demanda na lisicu... ugl od duplikata s eventa nemam nista hahahaah. Samo onu token narancastu lisicu i freebies, ali nema veze. Sad dolazi advent pa se ne moram sikirat oko skupljanja tokena. Kakva je kod tebe situacija? Jel sta hoardas od petova sa HL?

Kad smo već kod adventa frendica me pila da odemo negdje za advent u beč/budimpestu ne znajuci da sam ja grinch za takve stvari (puno svjetala, ljudi, cijene do neba, diš gore). Moram joj rec u facu da mi je trenutno fokus para da mi idu za psihologa, a ne faken svjetalca kod auatrijanaca i mađara
Image
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxYou taught me the courage
xxxof stars before you left
xxxHow light carries on
xxxendlessly, even after death
xxxWith shortness of breath,
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Image
Image
Image
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxyou explained the infinite
xxxHow rare and beautiful
xxxit is to even exist.
xxxSaturn - Sleeping At Last
xxx carrd
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Image
*Plutonia*

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Sat Nov 09, 2024 6:08 am

ja nisam uspjela sve skupit :( oh well budem kad tad

also volim čut da nisam jedina grinch ovdje jer MRZIM te advente, naš mi je bio ok dok je bio manji al od kad su ga razvukli po svugdje nemrem podnjet, iako bio je pred 2 godine manji advent u SHPanskom i to mi je bilo super
mood: tired listening: Of The Night [Bastille] status: happy easter!
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby aky-mala » Tue Nov 12, 2024 12:30 pm

Ne hordam ništa.....
Imam par hodi koje sam završila. Kad mi se neki pet posebno sviđa obično ih skupim 50 i završim....
Moj wl ima samo petove koje želim. Točnije ocu skupit sve konje, štakore i pps pse. Nema puno, ali sad su mi ostali samo oni hard to get, a nemam ništa šta jednake vrijednosti da dam za njih.....
Moram priznat da sam malo ljubomorna kad vidim da ih ljudi imaju po 5-6 a znam da su ih kupili... I naravno, traže hight value petove za njih..
Ili, meni osobno najgore, kad vidim da mi netko horda omgsr- ja bi to zabranila lol
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Thu Nov 14, 2024 5:10 am

da trebala bi bit zabrana hoardanja high demand petova, ja našla neku osobu kaj ima 11 JEDANAEST onih pps dragon mačaka koju ja jako hoću i ja pošaljem legitiman trade i osoba bude kao mm ne hvala (:

pretvorila sam se u mamića na božić 2010.
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby aky-mala » Thu Nov 14, 2024 12:54 pm

Meni bi bilo super kad bi za tipa božić cs svakom poklonio bar jednog peta sa njegove wl. Mislim da bi to bilo bolje nego random petovi kak sad imamo za 18-ti. Sad dobivamo ja mislim jednog vr, jednog extremly rare i rare (ili tako nešto), zašto umjesto random ne stave sa wl, ako osoba nema sve kategorije na wl, onda mu daj random. Ja bi bila sretnija sa wl petom nego sa 15 random (pretjerujem, ali u got my point)
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Thu Nov 14, 2024 11:39 pm

da i to se slažem, iako imam mali wishlist al radije i bilo kaj od toga nego 150. random rare iz 2013. ono...

također malo mi je blesavo kaj u taj rerelease ne idu i stari store petsi...al ok
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me