Pijem kavu nakon tjedan dana i čitam ove dejting fejlove, aj šta su ovi moji kritični, ali kad čitam ove vaše, bože dragi koliko slučajeva postoji... Ići ću odreda odgovarat jer će mi oči izać iz šupljine. E btw prije svega bila sam jučer u prvom escapeu i bilo mi je superiška.
@min yoongi1. Prvi put kad sam ovo pročitala... Jao majko, gadost. Jesi sigurna da ona nije bila neka vrsta narcisa, ili jednostavno serijska varalica? I činjenica da ste bili zaručeni i živjeli u zajedničkom stanu sa kerom, poznanstvo od gro godina, konstantna ljubomora... Ne znam šta da ti kažem, ža mi je, ali dobro da se kakica iznesla van i da ju je karma ujela za dupence. Nemoj me krivo shvatit, kao first time čitač meni žena nije dobro sjela na želudac unatoč tome što vidim da ste si sad ok? Pa kak?! 
2. Dobro ovaj frajer mi zaista djeluje ok. Mislim da većina tih PSP odnosa može ić dokle god su obje strane na istoj stranici i ovaj zaslužuje zvizdicu jer je po pitanju normale, dovoljno normalan. Također, ovo po pitanju rasporeda totalno te kužim i mrzim kad se osobe dure kad im stalno ukazuješ na to, đe je pamet
3. Ok što. Hhahahahahah. Ovo je kontra verzija mog ex kolege s faksa koji je mislio da su žene inferiorne i da one trebaju pružit užitak, ali njima to neće bit kompenzirano. Jel ovo neka cenzurirana verzija za CS, jel ja ne kužim foru sa jahanjem, ili je tip stvarno zabrijao na equestrian girls štaaa? xD Bravo što nisi ostala spržena ako išta :')
4. A ovo je klasika storija. Sem cipela. To je mal out of the loop. I kradem ovo sa horizontalnim akcijama. Nova riječ dodana.
5. Ovo je ka šlag na kraju, good for him. Ja sam ovaj tjedan saznala da postoje Trnje, Trnava, Trnovčica, Trnsko i nije mi dobro. A frajer je onda i meni susid. Pozdrav sa kvarta pisanog u jednini, ali svi upoznati ga govore u množini! 
ovaj ongoing... koliko dugo se viđate? mordi bude neš od njega. ili se opet hvatam za lažne nade :') drago mi je šta ti trenutno lipo nakon pročitanog, uf, sudbina te nagradila.@aky-malaE, ovo me tako zanimalo što ne valja s glavom tipovima koji se upucavaju udatim ženama... Užasno. Imam osjećaj da se MOŽDA jednom u ekipi nekome posrećilo pa da je proširio priču pa sad i oni misle da su bogom dani, nemrem nać objašnjenje nikako 
Ovo je sad odgovor na kasniji post, isto, molim? Ja sam se odjavila sa biroa za frajere mojih godina jer... ne. I range su mi stariji. Ne ide mi u glavu kako osoba ne može načisto blebnut e neće bit niš, nije to to, sam da znaš na čemu si i da ideš dalje... Bez veze
E taj slavni peti... Barem je po nečemu ostao upamtljiv
Ali isto ža mi je što je bio u rangu mentaliteta svoje dice, fakultet cirkusa magistar klaunarije, šaš xDGospodo draga! U međuvremenu javio mi se frajer, kolega, sad ste stvarno u aktualnostima! Samo ću neke izjave ovdje zapisat jer se stvarno zapitam jel me bogec ili tko već odozgo cima, jer mi je ovo ka prvo bilo smišno, ali i tužno:
On: ''Kako si prekinila s prvim dečkom?''
Ja: ''Privatni razlozi''
On: ''Dakle varala si ga' Tako to najčešće bude''
(Razlog je bio obiteljski''
On: ''Zašto imaš kratku kosu? Da se meni na tebi sviđa duža, pustila bi ju'''
(rekla sam mu ni da isus dođe pred mene ne bi prominila stil, kamoli za tutleka''
*išla sam u escape, plus zadržali smo se u priči, nije me bilo tri sata*
On: ''Javi kako ti je bilo?''
*kasnije*
''Da ti nisi ošla nekom tipu u stan haha?''
Blokirano.