*Plutonia* wrote:neke priče nisu za cs, ali su podjednako tragikomične, ići ćemo nekim kontinuiranim redoslijedom...
upoznala tipa, družili se u njegovom stanu sa psima, išlo sve dobro i ok... malo neku čudnu vibru imao, nema NIČEGA u sobi, na desktopu, kao da je iz stana evaporirala sva naznaka života. Provela sam TRI SATA sjedeći uz njega gledajući snimke koncerata whama! i posljednje borbe Dragon Ball Z-a. Kao što vidite, bubrezi su mi na mjestu i dalje.
Ovaj frajer se zove Smoki jer mi je uzimao čokoladne smokije koji su rijetki u ZG (i brutalni su!), možda sad malo osudbe, ali me jako materijalno love bombao. kad sam saznala da je uzeo ukulelu za mene rekla sam da je too much za dva mjeseca i da ne mogu to. od ostalih stvari, pošto sam u garsonjerici, imam luft madrac, i meni nije bed spavat na njemu uz izmjenu jedan vikend on na njemu, jedan tjedan ja... ugl... meni se jednu noć digla kiselina od pizze i povraćala sam serijski pa sam otvorila prozor radi svježeg zraka. frajer ga je zatvorio i legao na moj baš krevet. tako i kad sam imala mengu. mislim da mi nitko toliko pasivno nije digao tlak kao on.
treći koji me držao on hold i naljutio se što sam ga otkantala pošto mi te igrice idu na onu stvar, na kraju naletila na njega na aplikaciji i frajer si je umanjio 3-4 godine. baš grozno.
o četvrtom nemrem isto raspisivat pošto su mu bivša stajališta JAKO ekstremna. klasika katolički fakultet đir.
i sad posljednje što sam imala kao odnos koji je išao ka vezi rezultirao je naglim povlačenjem te osobe iz mog života zbog traumi koje mu je prouzročila bivša... pitam ga što se dešava, njegov odgovor: oduvijek sam stvari riješavao sam i ne želim to dijeliti tobom!! makar je i sam zahtijevao transparentnost u odnosu. no ok. vidi se da me ovaj frajer naviše uzburkao jer je relativno svježe.
frajer koji je igrao uno sa mnom na drugom spoju (voli kartaške, ali kao... ne pričamo tijekom partije uopće), malo se ponašao sa mnom kao prema djetetu, i to mi je iz perspektive tetke (to sam mu spomenula i onda je krenuo bit čudan oko toga) baš bilo čudno.
might i add... svi osim smokija imaju 25+ godina!
- okej time to answer this uz neki jadan pokusaj da se filtriram sa psovkama jer san toliko navikla psovat da ce mi ovo sad bit tough
ET - prazan stan: cek znaci lik zivi u stanu sa psimA (as in, plural) i nema nis privatnih stvari u stanu??? bjanko komp???? koji vrag lmaoooooo
wham i dbz su jako cudna komba ali drago mi je da imas oba bubrega prisutna jos uvik hahhahahha
Choco Smoki - pod prva stvar coko smokiji su bomba i drago mi je da nisan jedina koja ih voli hehe ali sta je je fakat su rijetki za kupit. ustvari nevjerovatno je koliko puno muskih tako afekciju prikazuju kroz materijalno lovebombanje i apsolutno razumin kako moze bit neugodno bit on the receiving end of things like that jer san i ja kinda u toj situaciji rn hahahhahah ali grebiga poklonjenom konju ne u usta nesto nesto. ovo mi JAKO baca na lika kojeg sad dejtam/sam u fwb situaciji jer on je isti takav da san u jednom momentu ga tila blokat na revolutu jer mi je jedva dao da platin taj JEDAN put hranu a deset dana san bila kod njega hahhaah. a ovo za prozor i krevet znaci ja bi ga na tvom mjestu za obiteljske dragulje potegla van jer je to tako neobzirno???? majko sveta :/
Forever Young - a možda si je samo stavio godine da mu budu u skladu s mentalitetom, who knows ¯\_(ツ)_/¯
Marija Magdalena - jel to kao aktualni stavovi ili je imao te stavove pa se promijenio???? jer ako je imao te stavove u tom momentu, GIRL---
Push and Pull - yeeeeeah klasični avodant attachment. krene sve dobro, sve se nešto čini ko da će ozbiljno ali na kraju dobiju cold feet i povuku se. to sa licemjernosti oko komunikacije je jako jako čest trait takvih likova tako da mi je i ovo familiar LMAO
Queen of Hearts - jel bar zna igrat belu kako spada?
aky-mala wrote:Ja nemogu baš rec da imam horor priča.... Nemam bas ni nešto veza iza sebe....
Prvi je prekinuo samnom nakon 7 mj zbog druge pa je prekinuo sa njom pa se htio vratit meni ali nije imao "privjeske" da pita ponovo.
Drugi je bio samnom par mjeseci pa smo prekinuli, neznam ni ja više zašto.
Treći je htio nešto samnom (bio je dosta stariji od mene) ali to nikad nije došlo na više od toga da je mene "prijateljima" predstavljao kao curu (bio je malo glup)
Četvrti je moja najveća horoh priča.... Bila sam sa njim jedno 5 mj.... Frajer je bio tolko bolesno ljubomoran da se ljutio na mene kad sam rekla da nemogu do njega jel moram ucit (živjeli smo 2 kuće dalje) ako me i vidio van kuće kad sam rekla da nemogu doći, naljutio se. Prvih mjesec dana se hvalio kak je bivšu udario sa autom.... Nakon što smo napokon prekinuli i meni je psa htio pokupit sa autom u jednom navratu....
Peti je priča za sebe i nije za javnost.
I zadnji je tu već 10+ godina :)
Iako je i on prekinuo samnom nakon 8 mj, ali je on imao "privjeske" da pita ponovo.... :)
Mene je više smetalo kad su mi se upucavali dečki koji su znali da sam u braku....
Zadnji je bio prije godinu dana na poslu... Kažem mu da sam u sretnom braku, frajer meni dođe sa izjavom da njemu ne smeta, i da se slobodno mozemo vidat... Halo dete.... Nemam želju varat muža, a i kad bi to radila, to bi bilo sa nekim tko je iskusniji i ima nešto ispod sebe a ne sa balavcem od jedva 20 godina koji nema za kiflu a kamoli za ista drugo.... Hjoj
- pa dobro nije ni to malo ljudi, ima tu materijala
al ovaj četvrti holy sheet of paper tu su red flags on red flags on red flags :/ ovo za udaranje s autom je čisto psihopatsko ponašanje, i hvaljenje s tim šta je napravia i namjera da tebe skupi :/ drago mi je da si se izvukla iz toga i da si našla svog čovjeka <3
a dečki će se kontinuirano upucavat čak i kad im daš do znanja da si zauzeta jer su ženskospolovilo-patnici, ne im at that point nis ne znaci, ja san nemali broj puta morala 100x puta ponavljat ne, necu, ne zelim, zauzeta sam itd itd da im dode iz guzice u glavu, a kome nije doslo - izbjegavanje ili blok
Dr. Mirtachu wrote:moj prvi dečko je shvatio da je gej nakon kaj sam ga ostavila (trebala sam znat, upoznali smo se u zkmu)
ostalo nije za komentirat uopće
dobar dan za bit ace<3 my anaconda dont want nun in generalmin yoongi wrote:trebaju mi imena i godine tih osoba jer mi neke stvari zvuče jako slično ko neki ljudi koje znan/s kojima san pričala/s kojima san brijala
znam da smo frendovi kate al prestani sa svim cs curama dijelit dečke
- ti si sudena tesli i to je to ocito HAHHAHHAHAHHAH
na ovaj drugi dio san tako KRIKNILA da mi nije brodo
ok da se i ja nadovezen na dating fails - prvi major dating fail je bila The Ex (tM) za koju mislim da većina vas zna (pogotovo mirta koja ju je i upoznala) s kojim san bila pet godina, zarucena, the whole nines, ali koja me cijeli odnos istrenirala da buden ovisna o njenoj afirmaciji dok me u isto vrijeme varala digod joj se pružila prilika jer eto, ja san kreten. fizički san bila iznimno nezadovoljna, emocionalno izmuzena i svaki dan kad se sitin kakve mi je gluposti radila (kada ih ne potisnem) se pitam šta mi je koji pimpek bio u glavi da san ostala 5 godina u vezi sa ženom koja me 7 puta prevarila, a imenom i prezimenom znam za svaku. u detalje ne bi, ali gospođa je ja mislim single handednly kriva za moj anxious attachment, borderline flareups i nevjerovatno nekontrolirane emocije koje mi i dan danas više od dvije i pol godine nakon šta smo prekinili predstavljaju katastrofalni burden na međuljudske odnose i koje me čine paranoičnom oko svačijih namjera jer san zbog nje navikla da je sve transakcijski i da me iza ugla čeka prevara ili izdaja zbog toga. i cannot form stable relationships zbog tog psa ženskog roda. između ostaloga ja sam joj bila main source of održavanje sa finnacijske, emocionalne i slične strane, bila je iznimno izbirljiva oko posla i ljutila s ekadgod bi ja predložila da uzme neki posao koji nije konobarenje koje je njoj prilagodljivo i ne znan. žrtvuje malo svog slobodnog vremena kako ne bi više moochala od mene za pare za hranu, robu, faks i slično. također san joj bila main crutch i za završit srednju i za završit faks, tako da san ja za dvoje radila tih pet godina. a da ne govorimo o tome kako mi je izgrebala sve moguće ispitne rokove jer svaki put kad bi ja trebala alone time za učit, op, ona je odjednom ljubomorna, misli da je ne volim, ide me varat, itditd do točke di me između druge i treće godine aktivno varala sa kolegicom s posla dok sam ja polagala ispite. te godine se prebacila na faks u zagreb jer kao to je bio endgame plan da živimo skupa, a cijeli proces se odvijao i nakon šta san saznala da me varala jer nije tila otkazat prebačaj jer "šta će ljudi reć". da smo obe retardirane, eto šta. nakon toga se doselila u MOJ stan, two timeala me s tom ženom u MOM stanu (mind you, žena je imala 38 godina i dijete), to je završilo, i mi smo se KAO vratile skupa u drugi mjesec, da bi me žena dva dana prije rođendana i tri dana prije najvažnijeg ispita kojeg sa mprebacila s druge godine prevarila sa ženskom iz karlovca koja joj je na kraju ostala dužna ~ 5k kuna za stan di su se trebale skupa uselit. kad san to saznala, izbacila sna je na ulicu skupa s psom. za neko divno čudo, okej smo si frendice. i da, ovo nisu detalji. detalji su grozni. božemesačuvaj šta san ja prolazila.
nakon toga dolazi Zaprešićki Tić kojeg san upoznala cca mjesec dana nakon prekida s ovom gore ali smo actual brijanje krenili godinu dana nakon jer san se ja nakon te godine vratila u split radit kod pilićke u ambulanti. to san ga slučajno upoznala jer san išla vajbat sa nekon ženskon koju san upoznala na tinderu, on je tia ditchat neki party pa smo u njenom stanu do 4-5 ujutro pili viski i pričali o idiotarijama. ponudia se odbacit me doma jer kao baruna filipovića i trešnjevački su jaaaaako daleko, ali eto. zapratili se na instagramu, nešto si sitno textali iirc, i onda 2023. u drugi mjesec matchamo na grebenom badoo i komentiramo kako ništa nema ode kvalitetno kad me hita sa u tryna yanno what i ja reko znas sta, ajde, nisi za bacit. par puta smo jel, dobar je, isključivo superficijalno poznanstvo, ali kod njega me užasno iritiralo šta iako je znao da iman full schedule, javia bi mi se NA DAN kad bi tia da se nađemo iako san ja njemu više puta rekla da nemren tako jer ja iman 2-5 dana unaprijed isplanirano, al ajd. osim toga fkt okej lik za popit kavu i zezat se, nije puno dodirljiv pa me i to malo zivciralo, ali jako mi je najs bilo pricat s njim. on je uvik bio neki backup kad sve ostalo zakaže i kad smo oboje bili solo. al textali smo i kad nismo bili solo, ono klasično "e trema bi ženski savjet" "e treba mi muški savjet" itd itd itd. nisan mu se dugo javila, mogla bi otić popit kavu s njim. najklasičnija definicija prijatelja s povlasticama
slijedi Imotski Metalac koji je isto bio badoo find i na prvu mi se nije činio loš preko poruka, ali šta smo dulje pričali, lik je postaja sve kritičniji. ima je neke jako neslane --- nisu ni bile šale, nego njegova legitimna razmišljanja vezano za cure koje se bave konjima, sedla, jahanje i slično. također je imao jako jaka uvjerenja oko samostalnog postizanja zadovoljstva te je smatrao da svi koji samostalno dolaze do zadovoljstva su inferiorna rasa. također se uvrijedio kad san rekla da ne želim probat njegove igrarije sa elektronikom da ne dobijem šokantan kratki spoj. ošla kod njega u stan, vidila kako KRITIČNO živi, još je ima tako squeaky glas da san se cijelim putem doma smijala i ghostala ga. naturally, ošla san iz stan bez da se išta desilo.
dolazimo do Morbidnog Metalca koji je ja mislim bio moj prvi venture u mlađe. jako smo vajbali, jako mi je bio fora MEĐUTIM nije baš imao kvalitetne odlike u horizontalnim akcijama, bio je jako podložan i reko mi je da me voli u 4 ujutro usred nečega šta mu baš i nije išlo. to je bio drugi put da smo se vidjeli. yeah. također mi je kupio koi footwear cipele nakon čega me ghostao. na kraju san saznala da imamo nekolicinu zajedničkih poznanika s obzirom da, guess what, bio je u bendu. također dok je izjavljivao mi ljubav kad smo pričali o tome šta se koji kolac desilo mi je rekao da je zacopan u best frendicu već dosta dugo. yeah. that was a mess.
idući na redu je Viking o kojem stvarno neman niš loše za reć. nismo se puno viđali, većinom smo preko poruka komunicirali, onaj intimni dio je zamro relativno brzo jer si je našao ženu svoga života, ali ostali smo si dobri frendovi. he pulled trough kad me trebalo selit sa trešnjevke na trnavu i sad se već dogovaramo za selidbu sa trnave u travno. good guy. ko neki autistični brat. codename je indicative za njegov izgled. također je jedan od razloga zašto san krenila ić u gym jer je gym bro pa kao dobar influence jel. @mirta tvoj je susjed btw
i sad ovaj sadašnji codenamea Medo jer je građen ko medo koji iskreno od svih mi je najbolji u svakom aspektu ali nekako njušim neki odgreb ubrzo jer se bliži kraj honeymoon faze plus jasno mi je dao do znanj au startu da ne želi niš ozbiljno tako da eto. ali uživam u ovom relationship situationship play pretendu koliko mogu jer je lijepo
ima ih još koji su bili u međuvremenu kao na primjer Stopala Kripto Bro, Bird Man iz Omiša, Brkati Iz Metkovića i slično ali oni su malo manje zanimljivi.
@mirta jesi zadovoljna recapom?