BaraCornellia wrote:I<3 chocolate!!! wrote:No, mě nevadí, když někdo umře

Ale vadí mi, že umřeli mí oblíbenci a vyhráli mí neoblíbenci

Vlastně ani já nevím, o čem bude, ale přijde mi jako blbost psát další díl, když na konci 7. knihy je stručně popsáno, jak to s nimi dopadlo. Názory na úmrtí Rona byly odlišné: např. Nééé! a dotyčný běhal po třídě rvouc si vlasy. POté se objevil radostný výkřik a následovala naivní věta: "Konečně budou Harry a Hermiona spolu!" Pak tam někdo začal tančit kankán, nevímm,, zda to bylo nadšením nebo jen zvláštními výpary ve třídě.

*To fórum: Tak tam chtěj dlouhý příspěvky, ale kvalitní a nemusí to bejt tak rychle-víte co myslim. Chtěj kvalitní kartu, ale jelikož nějak dodělávaj fórum, tak se na registrace ani nepodívaj

Asi výpary

tvoji třídu bych chtěla vidět

Jo, vždycky umře nejoblíbenější postava

Pak jsou ještě dvě hrůzné věci, které se mohou stát: tvoje oblíbená postava, která vypadala mile, ale nebyla hlavní, se v dalších chvílích či v dalších dílech stane hlavní... což není špatné, ale přece jen... Dejme tomu Jacob

Jak ten kluk vypadal mile v první díle

V dalších je taky fajn, ale ty fanynky, co to přehání, jdou normálním fanynkám na nervy.
A druhá věc: tvoje oblíbená postava se objeví jednou dvakrát, vypadá to nadějně, ale nakonec se jí autor nevěnuje vůbec!

Nevím, co je horší

Nechtěj jí vidět přepadla by tě nutnost smát se a celou cestu zpět by si se divně křenila smíchem.

No, mě se stalo obojí. (Voldemort a Prašivec <3) Jacob neee! Já to četla, potom na mě dosedla mírná posedlost čtení parodií. Před 2 měsíci vedla Narnie, následující měsíc Edmund z Narnie-Skandar Keynes a nyní Prašivec, ale ne moc

Díky bohu za to. Já se ten Skandarovskej měsíc nenáviděla. To bylo nesnesytelný!

jacob v prvním díle? Hm, no jako literární postava dobrý, ale jakožto filmová postava nebo už jen ten herec ve mě vyvolává nezvratný pocit nafoukaného naprosto naivního hezouna, co si myslí, že může všechno, s každou

ještě teď chvílema vede i HP...všeobecně, například před chvílí jsem právě našla na FB fotku. Ten trapný moment, kdy všem dojde, že Neville je nejhezčí

Jo, měli pravdu, ale Malfoy/Tom tky není k zahození, jak bylo zmíněno, ale já zůstanu v realitě, že je jim 20 nebo bůh-ví-kolik a budu trávit noci pěkně v teple, ve svý posteli, kam si dneska hodím méďu

DD *Prchá do pokoje, prohrabává krabice, vytahuje méďu a neohleduplně ho háže to pelechu.*
(ironie)-jen si trénuju pro nechápající lidi