Ja ne vjerujem u horoskope.Jer mi uvijek neš loše piše.
Watevar.Ja ću uvijek bit riba.
Taurin wrote:Da, ja ustvari tek tolko pročim ponekad horoskop da se mogu smijat na njega, a ovak inače imam knjigu s horoskopima o osobnostima svakog znaka i to je stvarno pogođeno
![]()
Valjda imam 5, 6 strana o svom znaku
Taurin wrote:Alo, mene nitko ne doživljava očito...To vrijedi samo za one koji su se rodili nakon 2009, znači još uvijek ste oni stari horoskopi :rolleyes:
Ja neću bit ovan, ja ne priznajem taj jebeni horoskop sve dok ga službeno ne objave, i ne...zvijezde su se nedavno promijenile a to su debili nad debilima...mislim...zmijonosac, aj me nemoj jebat
Nessie wrote:Ja sam kak god okreneš strijelac i to mi ne mogu oduzet, gleda se položaj zvijezda u vrijeme tvog rođenja i to ti ostaje zauvijek. Čemu tolika strka oko tog?
Ajd hvala bogu da je ono leglo spamanja zatvoreno. ^^
Walle13 wrote:Nessie wrote:Ja sam kak god okreneš strijelac i to mi ne mogu oduzet, gleda se položaj zvijezda u vrijeme tvog rođenja i to ti ostaje zauvijek. Čemu tolika strka oko tog?
Ajd hvala bogu da je ono leglo spamanja zatvoreno. ^^
I ja sam "bila" strijalac, pa sam sad kao škorpion! Ma nemoj! Tko će to meni reći?![]()
PS: Ste vidjeli kako horoskop ne valja? Strijelac je samo od 17 do 20! Tu nešto ne valja!Ma tko ih šljivi?
![]()
PS: Ja sam tipičan strijelac!
Taurin wrote:Alo, mene nitko ne doživljava očito...To vrijedi samo za one koji su se rodili nakon 2009, znači još uvijek ste oni stari horoskopi :rolleyes::
Walle13 wrote:Normalno!Ali svejedno!
![]()
Zoey wrote:Walle,Foxanna!Ae čitajte malo šta pišemo--->Taurin wrote:Alo, mene nitko ne doživljava očito...To vrijedi samo za one koji su se rodili nakon 2009, znači još uvijek ste oni stari horoskopi :rolleyes::
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests