Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by AloneJane » Fri Dec 30, 2011 4:41 am
Featherwolf. wrote:AloneJane wrote:No jako paráda

člověk se snaží sehnat něco vzácného co nemá, pošle slušnou nabídku (žádné uncommony a commony jako se to preferuje u nováčků), daní lidé napíšou že si to rozmyslí a že máte šanci a pak Vám přijde cancel a kam šel pet? K člověku co už stejně všechny má!

přesně, třeba nejmenovaná uživatelka, která je GLobal moderátor sbírá UR tigry a Sunjewely.
Jj tak nějak, až na to, že protentokrát a poněkolikáté za tenhle měsíc to není nikdo cizí ani moderátor

-

AloneJane
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by I<3 chocolate!!! » Sat Dec 31, 2011 6:53 am
Se slušností vám oznamuju, že poslední komenty nechápu. Nebo jsem se spíš ztratila ve vaší konverzaci. A Abych to taky zamotala tak tedy!
HUhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! Capko! Ty horíš! Podajte mi hasičák! Nie! Však ono sa to pripojuje....ale moc dlho....Tý čičince uřezali hřívu a ona má zase chlupatou hlavu!

DD
Omluvte mě...pubertální záchvaty a úryvky z konverzace při pozorování Narnie...

DD
-

I<3 chocolate!!!
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by AloneJane » Sat Dec 31, 2011 7:46 am
I<3 chocolate!!! wrote:Se slušností vám oznamuju, že poslední komenty nechápu. Nebo jsem se spíš ztratila ve vaší konverzaci. A Abych to taky zamotala tak tedy!
HUhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! Capko! Ty horíš! Podajte mi hasičák! Nie! Však ono sa to pripojuje....ale moc dlho....Tý čičince uřezali hřívu a ona má zase chlupatou hlavu!

DD

DD
Neztratila, ona ta část, která je tu komentována byla totiž smazána, nejspíš některým z moderátorů

jop Narnie

..
-

AloneJane
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by ♈ apocalyptic ; » Sun Jan 01, 2012 12:10 am
AloneJane wrote:I<3 chocolate!!! wrote:Se slušností vám oznamuju, že poslední komenty nechápu. Nebo jsem se spíš ztratila ve vaší konverzaci. A Abych to taky zamotala tak tedy!

DD

DD
Neztratila, ona ta část, která je tu komentována byla totiž smazána, nejspíš některým z moderátorů

jop Narnie

..
A jaka cast? A jak komentovana?

Oni moderatori umi cesky? O.O /endnoobytalk
Edit - Happeh new year

Nejak jsem na to vcera nemela cas..

Last edited by
♈ apocalyptic ; on Sun Jan 01, 2012 9:01 pm, edited 1 time in total.
-

♈ apocalyptic ;
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-
by AloneJane » Sun Jan 01, 2012 3:44 am
~Kanu wrote:AloneJane wrote:I<3 chocolate!!! wrote:Se slušností vám oznamuju, že poslední komenty nechápu. Nebo jsem se spíš ztratila ve vaší konverzaci. A Abych to taky zamotala tak tedy!

DD

DD

jop Narnie

..
A jaka cast? A jak komentovana?

Oni moderatori umi cesky? O.O /endnoobytalk
Ohledně mé rozmluvy s lufik12

Neřekla bych, že by uměly česky, ale spíš, že byli požádáni aby smazali určité strany fóra, nejspíš proto, že někomu přišly urážlivé, či jim vadila upřímnost, to kdo ví..

Pěkný večer
-

AloneJane
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me