Czech, let's chat!

Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文

Re: Czech, let's chat!

Postby AloneJane » Tue Dec 27, 2011 6:18 am

Saphira357 wrote:
AloneJane wrote:Heh :D jasně jen Ti co žijí ve velkoměstech si stěžují, že žádný nemají...a komentují to slovy "Jé Vy se máte :)" apod :D :D ovšem kdyby to měli pak několik dní za sebou házet, nebo chodit venčit když nikde není posyp by je to taky brzy přešlo :D :D...ale je fakt, že vše má své pro a proti :)

Právě že... takhle je to takřka vždy... Když dotyčný něco nemá, závidí a touží po tom, kdežto jakmile to získá, tak na to nadává... :-D Neříkám, že vždy... Ale zvláště se sněhem se to stává velmi často, řekla bych :-D

To ano :D :D bych se klidně rozdělila.. :D
TRADE TOPIC
FR, ELD, for CS! CLICK HERE and Feel free to send PM! :)!

Image
AloneJane

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Ruushii » Tue Dec 27, 2011 6:38 am

AloneJane wrote:To ano :D :D bych se klidně rozdělila.. :D

Už jsem měla i zájemce, ale nakonec si pro něj nikdo nepřijel.... Ty lidi toho naslibujou =D
Image
Image
Image

Image
Pet's name: ♥ Dino ♥
Ruushii

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby AloneJane » Tue Dec 27, 2011 6:44 am

Saphira357 wrote:
AloneJane wrote:To ano :D :D bych se klidně rozdělila.. :D

Už jsem měla i zájemce, ale nakonec si pro něj nikdo nepřijel.... Ty lidi toho naslibujou =D

:D :D ...jj to bohužel jo a to i tady :(
TRADE TOPIC

Image
AloneJane

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby I<3 chocolate!!! » Tue Dec 27, 2011 8:37 am

Jako velkoměšťan bych preferovala aspoň 1,5 cm sněhu než louže břed barákem a na kost mokré a promrzlé nohy. I když i těch louží začíná ubývat. ://
To je otrava, každej den se nabalit a být obětí nepříjemného větru. Ale tenhle rok nemáme ani led na schodech! To je snad poprvý! Ale nevidím na tom moc pozitiv...:/ :D To víte, já jsem ryzí sobec...:D Celej tenhle příspěvek jsem mluvila resp. psala o sobě...možná i o sousedech...:DDD
I<3 chocolate!!!

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby BaraCornellia » Wed Dec 28, 2011 5:52 am

I<3 chocolate!!! wrote:Jako velkoměšťan bych preferovala aspoň 1,5 cm sněhu než louže břed barákem a na kost mokré a promrzlé nohy. I když i těch louží začíná ubývat. ://
To je otrava, každej den se nabalit a být obětí nepříjemného větru. Ale tenhle rok nemáme ani led na schodech! To je snad poprvý! Ale nevidím na tom moc pozitiv...:/ :D To víte, já jsem ryzí sobec...:D Celej tenhle příspěvek jsem mluvila resp. psala o sobě...možná i o sousedech...:DDD

Když už drkotat zubama, tak pro sníh, že? :D Mě mrzelo, že na Vánoce sníh (u nás) nebyl. Službu (bydlím v paneláku) nemáme, takže bychom to neodhrabovali... A ven většinou na Vánoce nechodím, sedím v teple a užívám si vánoční náladu.
Je tu ještě někdo, kdo má pocit, že ty Vánoce jsou rok od roku chudší? Tím nemyslím dárkama, ale tou náladou. Prostě já třeba tu vánoční náladu dostala až den po Štědrém večeru. Jako malá jsem ji cítila už měsíc napřed... Teď už je to prostě jen den, kdy se rozdaj dárky.
A taky mám posledních pár let větší radost z toho, když někdo rozbalí dárek ode mě a má radost (i když možná předstíranou). Jako malé mi nejvíc záleželo na tom, abych tam měla něco já :)
BaraCornellia

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Ruushii » Wed Dec 28, 2011 8:09 am

BaraCornellia wrote:Je tu ještě někdo, kdo má pocit, že ty Vánoce jsou rok od roku chudší? Tím nemyslím dárkama, ale tou náladou. Prostě já třeba tu vánoční náladu dostala až den po Štědrém večeru. Jako malá jsem ji cítila už měsíc napřed... Teď už je to prostě jen den, kdy se rozdaj dárky.
A taky mám posledních pár let větší radost z toho, když někdo rozbalí dárek ode mě a má radost (i když možná předstíranou). Jako malé mi nejvíc záleželo na tom, abych tam měla něco já :)

Já myslím. Nevím, jestli je to tím, že jsem starší a Vánoce už vnímám jinak, než když jsem byla malé dítě, ale jako by vážně rok od roku těch "Vánoc nějak ubývalo".
A s tím druhým taky souhlasím. Dřív jsem nechápala, co s tou radostí z dávání všichni nadělají, ale zvláště letos jsem poznala, jaký je to skvělý pocit, když má někdo z dárku ode mne radost.
Image
Image
Image

Image
Pet's name: ♥ Dino ♥
Ruushii

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby I<3 chocolate!!! » Wed Dec 28, 2011 10:22 am

moje egocentricka malickost s vami souhlasi a omlouva se, ze nepise hacky a carky, nevim, jak do ty vety zapisovat slovo diakritika...dale se chci omluvit za chyby a preklepy, byla jsem nucena, ne kecam, jen jsem si zapomela doma pocitac, tak se zdokonaluju v psani na mobilni klavesnici.
Jo, vanoce jsem tenhle rok neprocitovala tolik jako predtim. Je to keden asi ze tri roku meho zivota, co jsme vanoce slavili jen nase rodina, resp. tata, mama, bratr ja. Bez babicky a dedy. Nejde mi posoudit, zda-li je to tim mensim poctem clenu nasi rodiny nebo necim jinym. Ale dle meho nazoru se Vanoce ´zmenili´ uz jakoby to nebylo jen o tom byt s rodinou a prateli, proste mam pocit a v hlouby duse doufam, ze to neni pravda. Proste mi prijde, ze se z toho stava spise komercni zalezitost...:( vydelava na tom televize, obchody apod. Proste mi prijde, ze to uz neni ono. To prave orechove...:D
I<3 chocolate!!!

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby ♈ apocalyptic ; » Thu Dec 29, 2011 8:33 pm

To jo..( uz mi tady nekdo konecne rekne, co to znamena offsite? Mam pocit ze me lidi ignorujou..)
Edit - FAIL. Prave jsem to zjistila :Pskoda ze me to nenapadlo .-.
ImageImage
{tumblr}{da}{used to be ♌ a r s e n i c}

ImageImage
ImageImage

You are now the Maid of Time, recently resurrected from the crypt of Derse. Your name is Aradia Megido, and for the first time in your life, you feel truly alive.

You have just incapacitated Jack Noir with a spell. But a demon so powerful requires your full concentration to subdue. He will break free any moment. You may release him, and die now. Or you may continue to hold him, and die later.

What will you do?

Aside from die, that is.

theres no better time and there are so many corpses here to work with. is everyone ok with that? do you want to have a big corpse party? we can incinerate the remains in the sun it will be just glorious.

--

i think i mostly want to see what happens when this whole place breaks apart
♈ apocalyptic ;

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby AloneJane » Thu Dec 29, 2011 11:42 pm

No jako paráda :/ člověk se snaží sehnat něco vzácného co nemá, pošle slušnou nabídku (žádné uncommony a commony jako se to preferuje u nováčků), daní lidé napíšou že si to rozmyslí a že máte šanci a pak Vám přijde cancel a kam šel pet? K člověku co už stejně všechny má! :? :roll:
TRADE TOPIC

Image
AloneJane

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Featherwolf. » Fri Dec 30, 2011 3:59 am

AloneJane wrote:No jako paráda :/ člověk se snaží sehnat něco vzácného co nemá, pošle slušnou nabídku (žádné uncommony a commony jako se to preferuje u nováčků), daní lidé napíšou že si to rozmyslí a že máte šanci a pak Vám přijde cancel a kam šel pet? K člověku co už stejně všechny má! :? :roll:

přesně, třeba nejmenovaná uživatelka, která je GLobal moderátor sbírá UR tigry a Sunjewely.
Image

[Fed up with society’s definition of how life should be played out.]

Featherwolf.

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me