Hrvatska *0*

Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文

Re: Hrvatska *0*

Postby *Plutonia* » Wed Jun 02, 2021 5:51 am

ne mogu a da ne pitam, jesu li ovdje svi iz belog zagreba? :0
*Plutonia*

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Wed Jun 02, 2021 6:18 am

Denis. wrote:Covjek nestane na vise godina i nema nista novo, pa nije valjda tak zivot dosadan? Et prvo kaj vidim da slusas senidah, to je ziher novo (bar od kad me nema).. kak to da si presla na tu stranu? :P geez skuzio sam sad da mi je acc star 12 godina, znam vas pun k

Nista Mirta, i drugi put, dobis sve kaj hoces <3

ti znaš moje društvo iz srednje oni su me ruinirali srpskom narodnom glazbom it be like that sometimes, also vidimo se onda 18.12. ahahahahahahah
mi kaj imamo accove od 2010. i ranije zaslužujemo onaj penzionerski discount iz konzuma, vjv su nam accovi stariji od nekih usera

jasnu sam ti sad prizvala, bude te došla pozdravit čim vidi moju poruku :lol:
mood: busy listening: Of The Night [Bastille] status: always lurking
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Karl Marx » Wed Jun 02, 2021 6:27 am

Denis. wrote:OO I Jasna, Kaj niste vi bili u kontaktu s njom? kaj se desilo?

I HAVE BEEN SUMMONED

pozdrav denis, falio si nam <3 drago mi je da nas se svih sjećaš :'DD ugl ja sam još uvijek tu, nisam super aktivna na CSu ali postojim! trenutno studiram
Image
Karl Marx

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby boktimater » Wed Jun 02, 2021 6:28 am

božemprosti wrote:@neli denis ti je zgodan mlad dečec koji ti se bavi svime i svačime u životu, čovjek legenda evo ne znam
još samo fali da plok se ponovno pojavi
i jasna
i jedna foxy dama koja nam svima fali ali.. niđe je nema

a kaj ja smrdim????
boktimater

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Denis. » Wed Jun 02, 2021 6:46 am

@plutonia - a većina nas je iz zga al ima nas po svuda.. a sad ja ne mogu ne pitat, ti si iz Srbije? Beograd oduševio i prvom prilikom bi opet tam

@Mirta - a da biva to tak, dost moje ekipe sluša to tak da i ja dok sam s njima.. alkohol sve riješi. A na senidah sam bio par puta čak.. a i na ostalim pevaljkama.. mislim na koncertu, nebi senidah ni taknuo
18og puštaju UR-e a? hahah uzdaš se u moje RNG luck i pregovaračke skillove.. nije me to napustilo godinama, još uvijek me taj luck služi, vidimo se 18og.. koje voće još nisu imali, jel bilo banane? Krastavac? .
TNX, cool! JASNA!
e jel znaš kaj je s Tinom?

@Jasna - PA DI SI TI ŽENOOO <3 da, skužio sam, sad se osjecam ko da sam otišo na bengu po cigare i nikad se ne vratio, i sad sam opet našao svoju davno izgubljenu obitelj.. eh skoro mi je suza u oku, neka nostalgija me uhvatila :cry: Naravno da se sjecam, kako nebi
ma bitno je da postojis. Ah klasika znači, neću te pitat za faks, znam da se studoše to ne pita.. il vas naljutim s tim pitanjem il bacim u depru,a ne ne, not this time. Kak je život? Muž,djeca? ak to potiče neku ljutnju.. a onda mi reci kaj te veseli već :D

@boktimater kao prvo, nice username, prizivam te nesvjesno par put dnevno očito.. kao drugo, ziher sam da te znam al kak je user sad drugi.. who dat?
Denis.

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Wed Jun 02, 2021 6:50 am

Denis. wrote:@Mirta - a da biva to tak, dost moje ekipe sluša to tak da i ja dok sam s njima.. alkohol sve riješi. A na senidah sam bio par puta čak.. a i na ostalim pevaljkama.. mislim na koncertu, nebi senidah ni taknuo
18og puštaju UR-e a? hahah uzdaš se u moje RNG luck i pregovaračke skillove.. nije me to napustilo godinama, još uvijek me taj luck služi, vidimo se 18og.. koje voće još nisu imali, jel bilo banane? Krastavac? .
TNX, cool! JASNA!
e jel znaš kaj je s Tinom?

AHAHAHAHAH ja nisam bila ni na koncertu ni ikako drugačije :lol:
krastavac i banana su bili... bilo bi fora kad bi ubacili npr trešnjice... baš bi sjelo, a kaj se tine tiče znam da piše članke za neki gaming portal i ima mislim 2 mace to je to hahahahah
mood: busy listening: Of The Night [Bastille] status: always lurking
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby božemprosti » Wed Jun 02, 2021 7:35 am

Denis. wrote:CIKIIIIII!!! pa ovakavu dobrodošlicu nisu imali ni Hrvati nakon svjetskog prvenstva, cijenim, hvala, hvala :D :D :D
Odlično sam ko i uvijek, samo pozitiva, ti? šta ima kućo stara?
Jbga znaš kak je, vremena se nema.. pitao bi vas ja kaj ima u vašim životima,al onaj boomerski dio mene je odlučio da su socijalne mreže za mongloide pa sam izbrisao fb, sa logikom ko me treba zna kak me dobit i gdje me nać, a i ispada da je to bila istina. i et me sad na random internet forumu
E ciki, kaj nema u vašem tam području neka izreka tipa "lako je tuđim qurcem po koprivama mlatit"? kad smo već kod mlaćenja i qurčeva

e to mi je jako drago čuti!!!!!!
kod mene sama negativa kao i uvijek :D
nema niš kuća faks faks kuća dosl i jedem govna i prakticiram alkoholizam u svoje slobodno vrijeme i tak ide život
ja sam isto pobrisao sve živo moguće a nisam ni toliko mator ko ti
nemam pojma ni za kakve koprive ja sam tu biciklom
boktimater wrote:
božemprosti wrote:@neli denis ti je zgodan mlad dečec koji ti se bavi svime i svačime u životu, čovjek legenda evo ne znam
još samo fali da plok se ponovno pojavi
i jasna
i jedna foxy dama koja nam svima fali ali.. niđe je nema

a kaj ja smrdim????

da smrdiš smrdaro polupolovnjačo kalašturo

bokte denise pa valjda znaš maju čovječe božji

ja nezz di je tina lol nez ni jel završila faks hahahahah
Image
božemprosti

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Denis. » Wed Jun 02, 2021 8:15 am

@mirta: Aha, znači nisu te do kraja pridobili, ima šanse, bježi, ne okreći se, ne trebaš cajke, za mene je prekasno
bezveze, svi neprimjereni pokloni su već izdani.. eh.. uu trešnjice, zanimljivo.. ova godina je luda pa će ziher ubacit neš poput sira umjesto voća, calling it ( ko da znam kaj se događa sa ovom stranicom hahahah ) eto kladim se u 50kn :thumbup:

Članake za gaming portal? didnt see that one coming..

@ciki:
ma kakva negativa, tek si na početku života, kaj budeš u penziji radio..
alkoholizam? aww pa ti si još mlad.. ak treba zelenog žutog bijelog sam reci, i know people, ne budi kmet, alkohol je tak 2009.
mator? e dečko nemoj da ti u cevanice ukližem, ostat ćeš bez obje noge.. pa ova današnja deca nemaju poštovanja, poslat cu te nazad u obdanište da se vaspituješ, tako da se odnosiš prema starijima.. strašno
Maju? da da, znam maju, naravno, kako ne.. kad mjenjate username, pa ne mogu popratit
Denis.

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby *Plutonia* » Wed Jun 02, 2021 9:41 am

Denis. wrote:@plutonia - a većina nas je iz zga al ima nas po svuda.. a sad ja ne mogu ne pitat, ti si iz Srbije? Beograd oduševio i prvom prilikom bi opet tam

jok! hrv
*Plutonia*

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby božemprosti » Thu Jun 03, 2021 6:36 am

Denis. wrote:@ciki:
ma kakva negativa, tek si na početku života, kaj budeš u penziji radio..
alkoholizam? aww pa ti si još mlad.. ak treba zelenog žutog bijelog sam reci, i know people, ne budi kmet, alkohol je tak 2009.
mator? e dečko nemoj da ti u cevanice ukližem, ostat ćeš bez obje noge.. pa ova današnja deca nemaju poštovanja, poslat cu te nazad u obdanište da se vaspituješ, tako da se odnosiš prema starijima.. strašno
Maju? da da, znam maju, naravno, kako ne.. kad mjenjate username, pa ne mogu popratit

ah tko doživi pemziju pričače--
neka fala imam ja isto sve svoje nabavke i unutar i preko granice ;)
alkohol nije 2009.! alkohol je više kruh naš svagdašnji ovo sve ostalo je...oportunistički
molit ću lijepo ja sam gospodin ne treba mene prevaspitavati ja sam (da citiram pola profesora mog faksa) osoba određenog statusa!! ipak vi gospon trebate pripazit kak se behandlate s mene!
Image
božemprosti

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me