Denis. wrote:Covjek nestane na vise godina i nema nista novo, pa nije valjda tak zivot dosadan? Et prvo kaj vidim da slusas senidah, to je ziher novo (bar od kad me nema).. kak to da si presla na tu stranu?geez skuzio sam sad da mi je acc star 12 godina, znam vas pun k
Nista Mirta, i drugi put, dobis sve kaj hoces <3
Denis. wrote:OO I Jasna, Kaj niste vi bili u kontaktu s njom? kaj se desilo?
božemprosti wrote:@neli denis ti je zgodan mlad dečec koji ti se bavi svime i svačime u životu, čovjek legenda evo ne znam
još samo fali da plok se ponovno pojavi
i jasna
i jedna foxy dama koja nam svima fali ali.. niđe je nema
Denis. wrote:@Mirta - a da biva to tak, dost moje ekipe sluša to tak da i ja dok sam s njima.. alkohol sve riješi. A na senidah sam bio par puta čak.. a i na ostalim pevaljkama.. mislim na koncertu, nebi senidah ni taknuo
18og puštaju UR-e a? hahah uzdaš se u moje RNG luck i pregovaračke skillove.. nije me to napustilo godinama, još uvijek me taj luck služi, vidimo se 18og.. koje voće još nisu imali, jel bilo banane? Krastavac? .
TNX, cool! JASNA!
e jel znaš kaj je s Tinom?
Denis. wrote:CIKIIIIII!!! pa ovakavu dobrodošlicu nisu imali ni Hrvati nakon svjetskog prvenstva, cijenim, hvala, hvala![]()
![]()
![]()
Odlično sam ko i uvijek, samo pozitiva, ti? šta ima kućo stara?
Jbga znaš kak je, vremena se nema.. pitao bi vas ja kaj ima u vašim životima,al onaj boomerski dio mene je odlučio da su socijalne mreže za mongloide pa sam izbrisao fb, sa logikom ko me treba zna kak me dobit i gdje me nać, a i ispada da je to bila istina. i et me sad na random internet forumu
E ciki, kaj nema u vašem tam području neka izreka tipa "lako je tuđim qurcem po koprivama mlatit"? kad smo već kod mlaćenja i qurčeva
boktimater wrote:božemprosti wrote:@neli denis ti je zgodan mlad dečec koji ti se bavi svime i svačime u životu, čovjek legenda evo ne znam
još samo fali da plok se ponovno pojavi
i jasna
i jedna foxy dama koja nam svima fali ali.. niđe je nema
a kaj ja smrdim????
Denis. wrote:@plutonia - a većina nas je iz zga al ima nas po svuda.. a sad ja ne mogu ne pitat, ti si iz Srbije? Beograd oduševio i prvom prilikom bi opet tam
Denis. wrote:@ciki:
ma kakva negativa, tek si na početku života, kaj budeš u penziji radio..
alkoholizam? aww pa ti si još mlad.. ak treba zelenog žutog bijelog sam reci, i know people, ne budi kmet, alkohol je tak 2009.
mator? e dečko nemoj da ti u cevanice ukližem, ostat ćeš bez obje noge.. pa ova današnja deca nemaju poštovanja, poslat cu te nazad u obdanište da se vaspituješ, tako da se odnosiš prema starijima.. strašno
Maju? da da, znam maju, naravno, kako ne.. kad mjenjate username, pa ne mogu popratit
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests