Hrvatska *0*

Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文

Re: Hrvatska *0*

Postby neli. » Mon May 31, 2021 10:23 pm

*Plutonia* wrote:
Nemaš pojma koliko si i uljepšala dan!! Svi mi po cijele dane skaču po glavi kako je ultra lagano za upasti, kako tamo idu zadnji brukeri, tralala... Stvarno mi je puna kapa toga da ljudi pričaju o stvarima o kojima nemaju pojma. To što ti kažeš, možda je lako upasti, ali je teško završiti.

Oko same pripreme za maturu, jesi li se dugo spremala i je li ti to već duže vremena bio prvi izbor na listi fakulteta? (Mislim da trenutno prima 600 studenata)

Koja godina je na pravnom najteža?

Kakvi su ljudi? Profesori?

Preporučavas li ga? Je li taj faks ono što si imala u mislima? (Expactions vs reality)

Dobivaš li dovoljno sna? Hahahh

Hvala ekipica!!!

Pa ovako tih priprema za maturu se stvarno slabo sjecam, cini mi se da sam se za svaki predmet spremala tjedan ili dva s tim da engleski nisam nista. Izborni sam samo pisala psihologiju i imala sam ju 4, za nju sam ucila bice 2 tjedna u kombinaciji sa jos necim. A sta se tice izbora za faks, pravo mi nije uvijek bilo na prvom mjestu. Mislila sam upisat psihologiju pa sam shvatila da cu sa pravom moc vjv vise stvari i drago mi je da sam tako postupila jer sad znam da me kriminalna psihologija najvise zanima i htjela bi se sa tim bavit kasnije u zivotu.

Ja sam redovno druga godina i postoje mnoge polemike koja je godina najteza. Nekima je prva teza od druge nekima obratno, ali je nacelno uvrijezeno misljenje da je treca najteza haha ta se ujedno zove i rezajucom godinom. Prima se 600 studenata, ali se obicno popuni nesto malo vise od 500 mjesta, nakon prve god se ispise 100tinjak ljudi i taj broj kasnije takoder raste tako da petu godinu redovno zavrsi 40ak ljudi (ljudi se masovno na trecoj prebacuju na druge pravne fakultete po hrvatskoj).

Sta se tice profesora evo dosl ne znam odakle krenit haha.. jako je sareno. Imas sve od najludih psihasa ikad do najboljih koje necu nikad zaboravit. A za ljude i tu ima svasta, rekla bi da vecina nije moj dir, al uvik se da nac nesto. Moji su svi kontakti sta sam imala propali jer mi je faks vec godinu dana samo i iskljucivo online tako da i ne mogu bas previse tu rec. Ali evo nacelno svi su dosta kooperativni i dijelit ce sve materijale koje imaju sta nije prvo za pomislit.

I sad je li preporucam faks paa ne znam haha.. stvarno je dosta tezak i puno se zivaca izgubi, ali evo ja se nadam da ce na kraju bit vrijedan svog prozivljenog stresa. Moras prvo razmislit jesi li spremna ucit predmete i po par tisuca stranica i cesto se nosit sa najvecim degenericima od profesora. S druge strane neupitno je da ces akumulirat ogromno znanje, mozes se ubacit u mnoge aktivisticke grupe, sudjelovat u brojnim projektima koji te zanimaju evo mi smo kao studenti bas prosli mjesec napisali prijedlog zakona na temu osvetnicke bornografije (trebala sam ovako napisati da ne bi slucajno bannali haha) i uci ce u kazneni zakon amandmanom sljedece godine. All in all zasad me ide pa nisam toliko mizerna..
Image
neli.

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Tue Jun 01, 2021 3:06 am

*Plutonia* wrote:
Dr. Mirtachu wrote:
*Plutonia* wrote:Pedagogiju sam ja htjela prijaviti uz anglistiku!

now why would you do that to yourself?

Frendica mi je upisala tu kombinaciju! Htjela sam studirati isprva jezike, ali međutim od toga praktički ništa nemam sem uciteljstva ili prevoditelja. Btw, ako ikome uvrijedim struku ikojim slucajem, nemojte da vas uvrijede riječi ove balavice, samo na temelju iskustva člana iz moje obitelji pričam! Uglavnom, htjela je isprva psihologiju, ali je upala samo na pedagogiju, sve je to u Zadru. Imam osjećaj da su u Zagrebu standardi puno veći zajedno s mukama. Što si ti upisala?

moja struka je veterina tak da nema vređaone bez brige, a upisala sam predškolski al vanredno

sori morala sam položit metodiku hrvatskog 2 prije neg postam
mood: busy listening: Of The Night [Bastille] status: always lurking
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby božemprosti » Tue Jun 01, 2021 4:20 am

Dr. Mirtachu wrote:moja struka je veterina tak da nema vređaone bez brige, a upisala sam predškolski al vanredno

moja struka je gimnazija, a studiram mlaćenje qurca po mojim živcima
Image
božemprosti

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Denis. » Tue Jun 01, 2021 6:21 am

Vi ste još aktivni? :o Kaj sam propustio, tldr verzija?

btw:
cile mile, nisam ni sumnjao u tvoju profesiju :clap:
Denis.

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Tue Jun 01, 2021 9:45 am

Apsolutno ništa, welcome back chief

hvala na breskvici<3
mood: busy listening: Of The Night [Bastille] status: always lurking
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Denis. » Tue Jun 01, 2021 6:26 pm

Covjek nestane na vise godina i nema nista novo, pa nije valjda tak zivot dosadan? Et prvo kaj vidim da slusas senidah, to je ziher novo (bar od kad me nema).. kak to da si presla na tu stranu? :P geez skuzio sam sad da mi je acc star 12 godina, znam vas pun k

Nista Mirta, i drugi put, dobis sve kaj hoces <3

Za nove clanove: svaka cast, samo hrabro naprijed s tim faksom.. sretno s upisima i svime. Osoba koja je pisala zakon, dost kul moram priznat, vec sad imas nesto s cim se imas za ponosit u zivotu, cekaju te sam dobre stvari valjda..
Aha da i da se predstavim.. idk, ja sam denis, tu sam ocito dost dugo bio, mlad, zgodan i nezz tu i tam smjesan valjda, sve najbolje uglavnom
Denis.

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby *Plutonia* » Tue Jun 01, 2021 8:26 pm

Ovako, neću separately citirati pa odgovarati na poruku jer će to bit jedno cijelo evanđelje pa ću ovako

@neli. Hvala carice, iskreno rečeno sve što si rekla činilo se realnim, nisam ništa manje ni više očekivala. Evo jedino što mi je žao što sam doznala da sada Pravni koristi prostorije drugih fakseva za uporabu? Dosta je lijepa zgrada.
A ovo za profesore... Na kraju krajeva uvijek ćemo sretati neke tulipane u životu pa tako i na faksu
Puno hvala na kratkom rezimeu i insightu, pamtit ću ovo :)
A ovaj rad koji ste vi studenti napravili, svaka vam dala, pravi ste i želim vam puno sreće u ostvarenju cilja!

@Dr. Mirtachu
Ne znam zašto ali veterinu sam nekako i povezivala s tobom..

@Denis.
Poz i hvala!!
Image
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxYou taught me the courage
xxxof stars before you left
xxxHow light carries on
xxxendlessly, even after death
xxxWith shortness of breath,
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Image
Image
Image
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxyou explained the infinite
xxxHow rare and beautiful
xxxit is to even exist.
xxxSaturn - Sleeping At Last
xxx carrd
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Image
*Plutonia*

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby neli. » Tue Jun 01, 2021 11:02 pm

Denis. wrote:Za nove clanove: svaka cast, samo hrabro naprijed s tim faksom.. sretno s upisima i svime. Osoba koja je pisala zakon, dost kul moram priznat, vec sad imas nesto s cim se imas za ponosit u zivotu, cekaju te sam dobre stvari valjda..
Aha da i da se predstavim.. idk, ja sam denis, tu sam ocito dost dugo bio, mlad, zgodan i nezz tu i tam smjesan valjda, sve najbolje uglavnom

cao mladi zgodni denise cime se ti bavis

*Plutonia* wrote:@neli. Hvala carice, iskreno rečeno sve što si rekla činilo se realnim, nisam ništa manje ni više očekivala. Evo jedino što mi je žao što sam doznala da sada Pravni koristi prostorije drugih fakseva za uporabu? Dosta je lijepa zgrada.
A ovo za profesore... Na kraju krajeva uvijek ćemo sretati neke tulipane u životu pa tako i na faksu
Puno hvala na kratkom rezimeu i insightu, pamtit ću ovo :)
A ovaj rad koji ste vi studenti napravili, svaka vam dala, pravi ste i želim vam puno sreće u ostvarenju cilja!

Nema na cemu:)
Da bas steta sta se vise nece glavna zgrada koristit stvarno je divna. Ali inace postoje jos 3 zgrade pravnoga na istome trgu i one su sve sad vec skoro obnovljene te je jos jedna na gornjem gradu u dobrom stanju. Al evo rekli su nam da pretpostavljaju da ce se od iduce akademske moc sve provodit u tim zgradama pa nece bit potrebe uzimat prostore drugih fakulteta.
Image
neli.

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby božemprosti » Wed Jun 02, 2021 1:38 am

Denis. wrote:Vi ste još aktivni? :o Kaj sam propustio, tldr verzija?

btw:
cile mile, nisam ni sumnjao u tvoju profesiju :clap:

isuse deni boy di si kućo stara falio si nam na maksimum brate sveti kak si kaj

čekaj ti još za završim fakskultet pa možda moja profesija bude po tebi mlatila

isuse sveti aj zamislite scenu ja završim faks i dođete k meni na posel pa usrao bih se od smijeha

@plutonia ljudi često se zeznu i povežu bilo kakvu medicinsku granu s mirtom, mora da je do njenog usernamea

@neli denis ti je zgodan mlad dečec koji ti se bavi svime i svačime u životu, čovjek legenda evo ne znam
još samo fali da plok se ponovno pojavi
i jasna
i jedna foxy dama koja nam svima fali ali.. niđe je nema
Image
božemprosti

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Denis. » Wed Jun 02, 2021 4:31 am

Cao Cao zdravo, mlada zgodna neli :D Cime se bavim? komplicirano za objasnit, al kak je ciki reko, sa svim i svačim. Ak je poslovni plan u pitanju, lako za to, imam stabilan posao al radim i sve što donosi novce, zna ić na k to jer te mali milijon ljudi treba u vezi sto različitih stvari, al šta ću, ne znam reć ne.. na sreću nisam žensko pa to nije mana (makar su mane zanimljivije od vrlina :P). Hobi neki nemam, vjerujem da je znanje najbitnije tak da većinom ak imam vremena provodim ga istraživajući o stvarima koje me zanimaju, znaju biti weird, al je bonus kaj znam dost fun factova.. mislim neki nisu fun, al su definitivno factovi. I random znanje o random stvarima, koje ispadne da bude potrebno u najgupljim situacijama, takav je život. i da, party manijak sam, mislim nekak ne baš od kad je korona došla, moramo druženja u stanove preselit. Eto ukratko čim se bavim. HBU?

CIKIIIIII!!! pa ovakavu dobrodošlicu nisu imali ni Hrvati nakon svjetskog prvenstva, cijenim, hvala, hvala :D :D :D
Odlično sam ko i uvijek, samo pozitiva, ti? šta ima kućo stara?
Jbga znaš kak je, vremena se nema.. pitao bi vas ja kaj ima u vašim životima,al onaj boomerski dio mene je odlučio da su socijalne mreže za mongloide pa sam izbrisao fb, sa logikom ko me treba zna kak me dobit i gdje me nać, a i ispada da je to bila istina. i et me sad na random internet forumu
E ciki, kaj nema u vašem tam području neka izreka tipa "lako je tuđim qurcem po koprivama mlatit"? kad smo već kod mlaćenja i qurčeva
ISUSE POLK, naš Varaždinec.. bog zna kaj on sad radi i di je.. eh
OO I Jasna, Kaj niste vi bili u kontaktu s njom? kaj se desilo?
Denis.

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me