Hm meni je smiješno ovo, ali mislim da bi me svi pljuvali da to komentiram.
Nije započela nikakva svađa ni ne mora.
Not saying that I'll make a fight, but if you start fighting with me because of what I want to say right now, you are stupid.
Ok dosta engleskoga kojeg ne znam ni izgovarati.
Ajme moram izdržati.
Odlazi s ovog topica, Ana, dok možeš.
Nemoj bezveze blebetati ako te nitko ne sluša.
Pliz.
....Fak it, ionako sam ja uvijek ona osoba. I don't even care anymore, I know my rights.
Kada Filip (ili bilo tko drugi koji nema dovoljno pozornosti (ovo ne govorim kao da hejtam nego ona pozornost koja nije pozornost attention-ho's)) priča o svojim "sranjima", nitko ga ne fergla a neki mu čak i govore da ih nije briga malo grublje. S druge strane, kada netko drugi priča o nečemu svome, tko se ne podrazumijeva među likove prvog tipa, sve je normalno i to je normalna tema ili štogod.
Kada ovaj prvi tip priča o nečemu svome, nije baš lijepo biti nepristojan prema njemu ili slično. Ne moraš biti toliki kreten da mu kažeš da je dosadan ili tako nešto. I onda se "čudite". Mislila sam da smo svi prijatelji ovdje, na CS topicu. Pa počnite se tako ponašati, zaboga. Nije samo on onaj koji započne svađu, već neki započnu zajedno. Ok on i je bio seronja bez ikakvog razloga puuuno prije, ali sada je seronja samo zato što se svi prema njemu tako ponašaju. Jel' to teško razumjeti da će se netko prema tebi ponašati onako kako se ti ponašaš prema njemu? Oke, ako je bio seronja, to je i zaslužio, ALI SADA MOŽETE PRESTATI. SAMO ĆETE RAZBUKTATI VRAŽJU VATRU I BUM OPET SVAĐA. ONDA SE ČUDITE. BUDITE DOBRI JEDNI PREMA DRUGIMA I POŠTOVATI IH TE ĆE CIJELI SVIJET BITI U MIRU.
Nije li to malo smiješno. Ironično. Ta situacija. - Štogod, nisam dobra s riječima. - Jer poprilično me naživcira kada nešto ovako pročitam. Ne znam jesam li išta pomiješala, valjda je ovakva situacija licemjerje tj. hypocrite? Više ni ne znam što koja riječ znači omg.
A sada hajde malo pogledajte postove i malo skužite. Ne hejtam nikog, kao što netko kaže. Samo pokušavam da ovaj topic bude jedna vrsta normalnosti.
Ako sam nekog SLUČAJNO uvrijedila, doći ću natrag kad se smiri.