Gdyby to było łatwiejsze XD Niestety nie mogę grać na Fairgrounds, ani nawet otwierać Coli (żeby móc sprzedawać materiały). Jedyne skąd mogę brać to od Familiarów, a wciąż by mi dużo brakło. I dziękuję H. Sęk w tym że ja próbuję choć raz do czegoś dojść: "Bez niczyjej pomocy" xD
Finu ja właśnie zbieram dla Nocki i próbuję znaleźć dla niej partnera w czerwony kolorach, a niestety takie wysoko chodzą na AH i jest ich mało D: A moje gemy to 187 (z około 3000), a treasure to ledwie 50000.
Last edited by Vilkenka on Tue Jan 06, 2015 2:19 am, edited 2 times in total.
Nico, ja nie gram w Fairgrounds i Coli bo mi się nie chce xD Całą kasę mam tylko ze sprzadawania. A Nocki obydwa już obgenowane, nie mogę się doczekać rozmnażania ich. Nieprawda Sher, wcale nie mam za dużo :c
Tyle że mi ze sprzedawania nic nie chce iść. Ani w treasure, ani w gemach. A o wiele łatwiej mi jest próbować w gemach zbierać niż w treasure. Nawet nigdy nie miałam +100k xD
Musisz więcej sprzedawać. Ja swoje smoczątka wystawiam na AH po 6-9 tys treasure, ale za to non stop, więc powoli kasa się zbiera. No i rzeczy z Gather Items dają sporo kasy.
Tyle że z Kotletami (przypominam), nie da się tak łatwo. Maluchów trafia się zazwyczaj mało, a do tego jeszcze trzeba potem długo czekać żeby je breednąć jeszcze raz. Dlatego właśnie zainwestowałam w parkę Guardianów. Mimo wszystko jedna parka mnie nie uratuje D:
80k po sprzedaniu kilku materiałów i 198 gemów po otworzeniu skrzyń. Wciąż za mało XD