Hrvatska *0*

Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文

Re: Hrvatska *0*

Postby Stray Stranger » Sun Apr 26, 2020 9:02 am

aky-mala wrote:
TooTiredToThink wrote:Nznm na kraju krajeva ako mi ne uspe nista ovde, uvek mogu da se vratim u Ameriku.
Mada mislim da bi mi najbolje bilo da se provlacim na znanje engleskog i da se zapislim u neki call center, dobro placaju, siguran posao sa dobri uslovima, i ima puno potencijala za napredovanje.

Inace raditi u azilu za pse legit zvuci super :D
Ovde blizu ima i treniranje instruktora jahanja pa mozda tu nesto probam posto volim konje :3

U call centru nebi radila ni da mi život ovisi o tome.... Nevolim prodavati maglu, a većina call centra je takva.

Nije kako se čini izvana... Zvuči super kad kažeš, ali svaki posao ima svoje pozitive i negativne strane..... Je ljepo, da nije nebi radila, ali puuuno toga je off scenes.
Prije faksa sam volontirala u udruzi za terapijsko jahanje.... Obožavam konje i životna želja mi je imat jednog. Ali zapravo, većina stvari koje se rade nisu uopće vezane za konje, a ni za pse (što se mog posla tiče)

Thanks for the insider input. Imacu ovo na umu.
Treba da razmislim o tome malo.

Dr King of the Pamet wrote:idi

a treba znat s osijekom
zna bit dobro

Haha I probably will tbh xD
Stray Stranger

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby božemprosti » Sun Apr 26, 2020 9:09 am

aky-mala wrote:
TooTiredToThink wrote: Obožavam konje i životna želja mi je imat jednog. Ali zapravo, većina stvari koje se rade nisu uopće vezane za konje, a ni za pse (što se mog posla tiče)

as a horse owner mogu ti reći da imat konja je isto kao imat psa
samo što ti pas ima onak pola tone
i treba to hranit
i čistit
i sve ostalo :lol:
long story short its cool
Image
božemprosti

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby aky-mala » Sun Apr 26, 2020 9:18 am

Dr King of the Pamet wrote:a treba znat s osijekom
zna bit dobro

Haha, ja sam city child, bigger city tbt xD
Dobar je osjek... Ali ono, kad se uspoređuje sa Zagrebom.... Ehh... Ali ako ništa drugo, barem ima tramvaj xD

Moj posao se svodi na čišćenje govana i čitanju ljudi u 10 min..... Najbitnije mi je kako će se ljudi ponašat prema životinji koju udome idućih 10 godina. Dali će obavit sve vet obrade sa njom ili ne, dali će završit na kraju dvorišta na na lancu ili će biti u kući sa njima (kako često znaju reći). I
Moram biti sposobna dobro pročitat ljude u 10-15 min kolko provedem sa njima i dokučiti dali su oni dobri udomitelji ili ne. Dali uvjeti koje imaju pašu životinji koja im se sviđa ili ne. Nisu svi psi za sve uvjete.... Ugl, postaje jako komplicirano kad dođeš ispod površine :)
A što se call centra tiče, mama mi je u jednom trenutku radila u jednom.... Prodavali su gel za tuširanje za 160 kn.... Stvarna cijena gela je bila 50 kn.... Ali "to je čudotvorni gel za tuširanje, ljeci sve od glavobolje do missing limbs" I tad su mi se zgadili svi call centri. Razumijem da je to posao, ali ja ga nebi mogla radit, nisam osoba koja može svjesno Lagat i nagovara nekoga na nešto za što znam da nije tako.... Ali zato znam nekoliko osoba kojima je taj posao išao odlično. Ovisi o tome kakva si osoba i kako se postavis prema svemu tome...

Dr King of the Pamet wrote:
aky-mala wrote:
TooTiredToThink wrote: Obožavam konje i životna želja mi je imat jednog. Ali zapravo, većina stvari koje se rade nisu uopće vezane za konje, a ni za pse (što se mog posla tiče)

i treba to hranit
i čistit

Haha, znam xD I nemam apsolutno ništa protiv toga.... Sa govnima sam na ti xD ovo su samo malo veća haha... Ali uživam u njima i žao mi je što nemam mogućnosti biti više oko njih.
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby aky-mala » Sun Apr 26, 2020 9:26 am

Od kad znam za sebe konj mi je bio wow....

Ko mala želja mi je bila ići u školu jahanja, ali moji mi to nisu mogli priuštiti.
Uvjek sam bila ljubomorna na ljude koji su imali konja... Imati životinju od 600-700 kg koja te u potpunosti poštuje i vjeruje ti dovoljno da ti dozvoli da budeš oko nje... (I know that is not how it seems)
I naravno da imam pasminu koju želim.... :3 try to guess what it is xD
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Stray Stranger » Sun Apr 26, 2020 9:28 am

aky-mala wrote:
Dr King of the Pamet wrote:a treba znat s osijekom
zna bit dobro

Haha, ja sam city child, bigger city tbt xD
Dobar je osjek... Ali ono, kad se uspoređuje sa Zagrebom.... Ehh... Ali ako ništa drugo, barem ima tramvaj xD

Moj posao se svodi na čišćenje govana i čitanju ljudi u 10 min..... Najbitnije mi je kako će se ljudi ponašat prema životinji koju udome idućih 10 godina. Dali će obavit sve vet obrade sa njom ili ne, dali će završit na kraju dvorišta na na lancu ili će biti u kući sa njima (kako često znaju reći). I
Moram biti sposobna dobro pročitat ljude u 10-15 min kolko provedem sa njima i dokučiti dali su oni dobri udomitelji ili ne. Dali uvjeti koje imaju pašu životinji koja im se sviđa ili ne. Nisu svi psi za sve uvjete.... Ugl, postaje jako komplicirano kad dođeš ispod površine :)
A što se call centra tiče, mama mi je u jednom trenutku radila u jednom.... Prodavali su gel za tuširanje za 160 kn.... Stvarna cijena gela je bila 50 kn.... Ali "to je čudotvorni gel za tuširanje, ljeci sve od glavobolje do missing limbs" I tad su mi se zgadili svi call centri. Razumijem da je to posao, ali ja ga nebi mogla radit, nisam osoba koja može svjesno Lagat i nagovara nekoga na nešto za što znam da nije tako.... Ali zato znam nekoliko osoba kojima je taj posao išao odlično. Ovisi o tome kakva si osoba i kako se postavis prema svemu tome...

Da razumem to za call centre. Jeste pitanje dal bih mogla toliko da lazem. :/
Mada ovde ima puno call centara koji su tipa customer service ili npr
Ncr gde nikome ne prodajes nista
Nego pozivas majstore da popravljaju automate u npr mc donaldsu i tako to.

A to za citanje ljudi mi nije palo na pamet, ali sad kad si sve to objasnila potpuno mi se cini kao da je trebalo da mu bude obvious. Ono stvarno treba oaziti kome dajes poverenje da ce pravilno cuvati zivo bice...

A ne znam dal bih mogla tako da citam ljude... Mislim da ne bih tbh

Dr King of the Pamet wrote:
aky-mala wrote:

i treba to hranit
i čistit

Haha xD ok that sounds super cool
Like it's really cool that you have horse, you're cool, dude

aky-mala wrote:Od kad znam za sebe konj mi je bio wow....

Ko mala želja mi je bila ići u školu jahanja, ali moji mi to nisu mogli priuštiti.
Uvjek sam bila ljubomorna na ljude koji su imali konja... Imati životinju od 600-700 kg koja te u potpunosti poštuje i vjeruje ti dovoljno da ti dozvoli da budeš oko nje... (I know that is not how it seems)
I naravno da imam pasminu koju želim.... :3 try to guess what it is xD

Ee to to
Toliko su snazi a ipak veruju svom jahacu...
It's so epic man

Ali nemam uslova da imam svoga konja, pa bi bolje bilo da cuvam tudje konje, bar bih tad mogla da budem blizu njih
Stray Stranger

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby božemprosti » Sun Apr 26, 2020 9:29 am

idk fam...lipicanac
Image
božemprosti

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Sun Apr 26, 2020 9:35 am

aky-mala wrote:Šta bi?

mislim nez kak je tam bit radnik, ja sam bila na praksi i doslovno su nas tretirali ko smetala onak ak ne želiš učenike raskini ugovor sa školom kaj da ti radim... ja sam tjedan dana provela u nekom potkrovlju igrajući bejzbol od improviziranih lopti i palica :lol:

also radit u call centru je neš najgore, imam frendicu koja radi za jednu uglednu telekomunikacijsku firmu u zg i fakat ju tretiraju ko smeće, njima su ti ''niži radnici'' potrošna roba they really dont care about you, makar sad joj je ok jer može radit od doma al svaki dan čujem s kakvim ljudima ima posla and no thank you
mood: busy listening: Of The Night [Bastille] status: always lurking
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

.

Postby chulip » Sun Apr 26, 2020 9:36 am

.
Last edited by chulip on Mon Mar 20, 2023 9:55 pm, edited 1 time in total.
xxx
Image

xxx

©

Dante |he/it | adult | Image
Hit the WORM button!

I don't pop in here often, mostly just to doodle or to annoy my dearest friends and mutuals. Trades, messages, friend requests, gifts etc. are all totally a-ok but keep in mind I might be a tad bit anxious to reply to your message if we're complete strangers. Feel free to DM me for socials. I will sometimes gift ppl :- P I wanna collect more of my hoard pets!! Willing 2 overpay

chulip

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Stray Stranger » Sun Apr 26, 2020 9:43 am

Dr King of the Pamet wrote:idk fam...lipicanac

That's awesome, bili su mi jedna od omiojenid vrsta kad sam bila mala i fantazirala ceo dan o konjima xD

Dr. Mirtachu wrote:
aky-mala wrote:Šta bi?

mislim nez kak je tam bit radnik, ja sam bila na praksi i doslovno su nas tretirali ko smetala onak ak ne želiš učenike raskini ugovor sa školom kaj da ti radim... ja sam tjedan dana provela u nekom potkrovlju igrajući bejzbol od improviziranih lopti i palica :lol:

also radit u call centru je neš najgore, imam frendicu koja radi za jednu uglednu telekomunikacijsku firmu u zg i fakat ju tretiraju ko smeće, njima su ti ''niži radnici'' potrošna roba they really dont care about you, makar sad joj je ok jer može radit od doma al svaki dan čujem s kakvim ljudima ima posla and no thank you

Yeah to sam cula od mnogih
Ali mislim da je to jedino za sta sam kvalifikovana
Ono to mi je last resort ako ne uspem nesto bolje da nadjem
Stray Stranger

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Stray Stranger » Sun Apr 26, 2020 9:47 am

StrayFrogOfTheCreek wrote:dodaj me u ekipu :)

Srry nisam videla post
Mislis na wow ili ovako?
Also hi xD
Stray Stranger

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me