Dr. Mirtachu wrote:Natin username je gone goodbye tak da 😬
Oooh ima citava prica iza ovoga.
Jedna jako glupa prica o jako glupoj nati.
Znaci setila sam da CS postoji prosle godine i pomislila "hmm, mozda da se ulogujem da vidim sta ima, sta se desava" ali sam zaboravila i lozinku i username i cak i email s kojim sam se prijavila.
Jbg uhvatila me nostalgja i odlucila sam da ipak napravim novi account ono bar cu imatu nov pocetak idk. Prodje onaj haloween event i sve to, skupim neki rare tu i tamo... I tek se iz nekuda setim e maila i lozinke emaila tog starog koji vise ne koristim... I uspem preko njega da dodjem do lozinke za stari account.
E sad krecu dangerous levels of stupidity
Ja se vezala za ove nove petove, ali ne smem da ih prebacim na star account. Ono izgledalo bi kao cheating i banovali bi me. I sad, umesto da uradim normalnu pametnu stvar i da obrisem nov account i da se vratim na stari, ja dala sve petove u pound ili gde vec i prebacila se na nov account.
Sve sa ciljem da izbegnem ban
I am very dumb
As to why I didn't tell you sooner
Idk
It felt like i needed a fresh start and didn't want anyone to know
Which is also dumb
I am sorry
Inace sam debil postala i nisam vise fun and nice and friendly
I mean jesam friendly ali imam glupe idejei hlupa misljenja koja nije u redu da ocekujem da ljudi trpe
Mislim
Pokusavam da kazem da mislim da sam se previse promenila i postala kreten i da ne bi trebalo iko da trpi moja losa misljenja. Necu da vas gnjavim i nerviram.
I am very passionate about being wrong.
So... I didn't want to show up here waste everyone's time pokusavajuci da se druzim kad se verovatno vise ne uklapam.
Plus ne mogu da se vratim na to da ne psujem svake dve reci.
Nekultura xD
Al realno ozbiljno mi je bilo tesko da ne psujem dok sam ovo ispisala
Anyway ipak sam proveravala forum out of curiosity i videla da ste spomenuli da necete moci da me summonujete
Well you did
You'll probably regret it tho
I'm sorry
Hello again
:')
Edit: i already deeply regret posting this