mariebenq wrote:Kreslíř naprosto úžasně![]()
![]()
![]()
taky děkuji

mariebenq wrote:Kreslíř naprosto úžasně![]()
![]()
![]()
Frisco wrote:Já anglicky taky neumím špatně, teď jsem byla na 14 dní na táboře s výukou angličtiny, byla jsem v nejlepší skupině a učil nás Australan. Takže se teď dívám i na filmy v angličtině, ale to bylo i předtímA můžu vám doporučit tábor Táňa v Peci pod Sněžkou, příští rok pojedu zas.
lufik12 wrote:Frisco wrote:Já anglicky taky neumím špatně, teď jsem byla na 14 dní na táboře s výukou angličtiny, byla jsem v nejlepší skupině a učil nás Australan. Takže se teď dívám i na filmy v angličtině, ale to bylo i předtímA můžu vám doporučit tábor Táňa v Peci pod Sněžkou, příští rok pojedu zas.
díky ale já už na tábory nejsempříští rok hlavně už plánuju jet někam jinam
za svím zlatí
dneska slavim 17. narozky a ty 18. cu oslavit sní pokud to půjde
purmova wrote:[url]justsitback.deviantart.com/?rssQuery=gallery%3ANika123456%2F24796208&s=5%2C3%2C246[/url]
Frisco wrote:purmova wrote:[url]justsitback.deviantart.com/?rssQuery=gallery%3ANika123456%2F24796208&s=5%2C3%2C246[/url]
hezký!
lufik12 wrote:hey si přectav že sem požádala jednoho uživatele o Tag Moona... coby za něj chtěl/a žeho moc chci...a on/a si vybral/a z mích trade skupin jen jednoho uncommona a 2 commony a etě řekl/a žesi myslí žetoje fér a žeto můžu přijmoujá to samo přijmula... sice na tom megamrtě prodělal/a ... ale aspoň je moc hodný/ná
dalo byse říct, že jí mám prakticky zadara
Pet's name: ♥♥♥♥HEARTH LOVE ♀♥♥♥♥
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest