Tako da će u budućim generacijama bit zmijonosaca, lol
Rinna wrote:ček ček.to se neš horoskop promijenio?NAČI DA JA VIŠE NISAM RIBA?
Zoey wrote:ja isto
ja ocu bit skorpioooon,a dobro zmijonosca vecina ne priznaje -.-''
isse brat mie postao bik (a bio je blizanac),a tata riba (a bio je ovan) (a mama ima rođendan dan prije mene pa je i ona vaga)
ma daaaj ja ocu bit skorpion
Datumi podjele znakova horoskopa kako je vidi Kunkle:
Jarac: 20. siječnja - 16. veljače
Vodenjak: 16. veljače - 11. ožujka
Ribe: 11. ožujka - 18. travnja
Ovan: 18. travnja - 13. svibnja
Bik: 13. svibnja - 21. lipnja
Blizanci: 21. lipnja - 20. srpnja
Rak: 20. srpnja - 10. kolovoza
Lav: 10.kolovoza - 16. rujna
Djevica: 16.rujna - 30. listopada
Vaga: 30.listopada - 23. studenog
Škorpion: 23. studenog - 29. studenog
Zmijonosac: 29. studenog - 17. prosinca
Strijelac: 17. prosinca - 20. siječnja
(al to nije nedavno,o tom se prica vec desetak godina)
Nessie wrote:Ja sam kak god okreneš strijelac i to mi ne mogu oduzet, gleda se položaj zvijezda u vrijeme tvog rođenja i to ti ostaje zauvijek. Čemu tolika strka oko tog?
Ajd hvala bogu da je ono leglo spamanja zatvoreno. ^^
Taurin wrote:Nessie wrote:Ja sam kak god okreneš strijelac i to mi ne mogu oduzet, gleda se položaj zvijezda u vrijeme tvog rođenja i to ti ostaje zauvijek. Čemu tolika strka oko tog?
Ajd hvala bogu da je ono leglo spamanja zatvoreno. ^^
Napokon netko tko zaključuje kao ja
Nessie wrote:Ma malo mozak treba upotrijebit. Ja ne vjerujem u vračare, ni u horoskope koje ti nude u časopisima (dnevne, tjedne, mjesečne, godišnje, sve je to isti k*rac), jedino u kaj vjerujem je natalni horoskop koji ovisi samo o položaju zvijezda u trenutak rođenja (zato mi ne mogu oduzet ni znak ni podznak). Imam skraćenu verziju, jer se puna verzija od nekoliko desetaka stranica plaća. Fakat su sve pogodili i to nisu stvari tipa "Sutra ćete ugazit u govno." nego tipa "Vezani ste za svog oca i vrlo vam je važan dobar odnos s njim." i takve stvari koje se tiču nečje osobnosti.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests